DFC heeft offday en verliest terecht

8 december 2018 858x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC heeft offday en verliest terecht

DFC ging vandaag met goede moed naar Wieldrecht om de tweede plek op de ranglijst te verstevigen ,maar kwam van een koude kermis thuis. Een terechte nederlaag en de 2e plek overdragen aan Wieldrecht  , het was niet het gehoopte scenario.

Na enkele minuten kon het bedachte strijdplan al in de koelkast , want Wieldrecht kwam snel op 1-0. Wieldrecht was op alle fronten feller en DFC mocht van geluk spreken dat de schade tot de rust nog beperkt bleef tot slecht 2-0.  In de rust de boel repareren en hopen dat het tij kon keren de 2e helft.

Maar helaas voor DFC bleef het spelbeeld hetzelfde als de eerste 45 minuten. Op elke positie van het veld toonde Wieldrecht meer power en na 90 minuten stond er 3-0 op het bord.

DFC had gewoon een complete day off en Wieldrecht won terecht de derby. Op de ranglijst was het stuivertje wisselen. DFC blijf derde staan. Als er vandaag gewonnen was, had er zelfs de aansluiting met koploper Prinsenland geweest ,want die verloren punten vandaag. Maar DFC moet even pas op de plaats maken , en een ander gezicht tonen volgende week , anders komt de middenmoot weer inzicht ipv de kop van de ranglijst.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com