DFC gaat met goed gevoel de winterstop in.

15 december 2018 996x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC gaat met goed gevoel de winterstop in.
DFC gaat met goed gevoel de winterstop in.

DFC moest vandaag de zeperd van verleden week wegspoelen in de thuis wedstrijd tegen WHS. Dit lukte door een 2-0 overwinning.

De eerste helft was er eentje in de categorie , de kou heeft vat op alle spelers op het veld. Niet echt bepaald om het warm van te krijgen. De wapenfeiten waren een kopbal van Robin Ramessar na 12 minuten en een schot in de zestien van Leroy Rubio vlak voor het rustsignaal. Beide kansen werden niet in doelpunten omgezet. Dat we de rust haalden met 0-0 , kwam ook door het goede keeperswerk van Daniel Jansen. Met een paar geweldige reddingen wist hij zijn doel schoon te houden. De stugge tegenstander WHS bood  verzet in de eerste helft.

De tweede helft moest er uit een ander vaatje worden getapt ,want op deze manier zal er niet gewonnen gaan worden. Na 5 minuten kreeg DFC een vrije trap op een mooie positie , vlak aan de rand van het strafschop gebied. Een buitenkansje voor de specialist Leroy Rubio. Met een slimme vrije trap laag onder de muur door ,wist hij DFC op voorsprong te zetten , 1-0 .  Dit was het teken voor de thuisploeg om het spel naar zich toe te gaan trekken en het initiatief niet meer uit handen te geven. Een sterke invalbeurt van Antonio Manzanares , hielp hierin zeker. WHS probeerde het af en toe nog wel ,maar vond steeds een voortreffelijk keepende Daniel Jansen op zijn weg ,en soms geholpen door zijn verdedigers. Het enige wat nog ontbrak was de genade klap om de winst definitief veilig te stellen.En die kwam er gelukkig voor DFC. Een goed opgezette aanval , kwam via enkele schijven terecht bij Leroy Rubio , die uithaalde en de bal het net injaagde om zo voor de 2-0 te zorgen.

DFC had op basis van de eerste helft geen overwinning verdiend , maar op basis van de tweede helft zeker wel. Dat de punten aan de Reeweg Oost blijven , zorgt er voor dat DFC met een goed gevoel de winterstop in gaat. Een nette plek op de ranglijst in de bovenste regionen. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com