Algemene Leden Vergadering , DFC toont saamhorigheid

4 december 2018 608x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Algemene Leden Vergadering , DFC toont saamhorigheid
Algemene Leden Vergadering , DFC toont saamhorigheid

Voorzitter Anne Evers heette de aanwezigen welkom op de ALV van 3 dec , en staat als eerste stil bij de leden die ons onlangs zijn ontvallen. 

Het woord Saamhorigheid viel tijdens de vergadering , en dat is zeker een gepast woord voor onze club. De afgelopen zware periode , waarin de club het overlijden van selectie speler Paul Pluijmert te verwerken kreeg , heeft zeker aangetoond dat DFC ook in moeilijke tijden met elkaar en voor elkaar klaar staat.

De resultaten van onze selectie zijn goed en dat heeft een positief effect binnen DFC , maar er zijn helaas ook minder positieve zaken te melden : het ontbreken van voldoende vrijwilligers blijft helaas terug komen op de agenda.

De jeugdafdeling moet door blijven groeien , zowel in aantal als in kwaliteit , en er moeten echt meer vrijwilligers bij komen bij het jeugdbestuur en de technische commissie van de jeugd. Deze situatie baart het bestuur zorgen. De vereniging Oud-DFC zal ophouden te bestaan in zijn huidige vorm en het bestuur gaat op zoek om de Reunie op een andere manier in te vullen. Ook bar personeel en scheidsrechters zijn dringend nodig.

Gedurende het huidige seizoen zal DFC geen contributie verhoging doorvoeren. Martin van Eijk ( vandaag vervangen door Ad Heijsman ) bedankt de inzet van de onderhoudsploeg.

De herindeling van het sportcomplex is besproken met alle clubs en de verantwoordelijke wethouder. DFC heeft in een vergadering zijn standpunt duidelijk gemaakt. In een later vervolg zullen alle betrokkenen weer samen komen , en DFC heeft aangegeven de dialoog te willen blijven voeren.

Anne Evers geeft in het kort alle activiteiten weer , die de club in de komende periode op de agenda heeft staan.

In de rondvraag bedankt Kees Schriek de beide dames van het jeugdbestuur voor hun tomeloze inzet ,en prijst hij trainer Danny Slegers en de rest van de selectie. De wijze waarop de selectie de laatste eer heeft betoond aan Paul Pluijmert was zeer indrukwekkend , en dat maakt Kees trots op onze club DFC.

 

 

 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com