JO8-2 wint verdiend tegen VVGZ

24 november 2018 721x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 wint verdiend tegen VVGZ
JO8-2 wint verdiend tegen VVGZ

Na de wijze les van een week geleden  , was het aan de JO8-2 om vandaag te laten zien dat ze wel goed kunnen voetballen , en luisteren. Milan en Damien waren afwezig ,dus het hele team moest vol aan de bak. VVGZ was een bekende tegenstander , maar dat wil niet gelijk zeggen dat het een makkie zal worden.

Een moment van onoplettendheid zorgde er zelfs voor dat DFC met 0-1 achter kwam te staan. Gelukkig was dit de wake up call die nodig was , en Joey 2 zorgde met een mooi schot voor de 1-1. Kevin had de hint ook begrepen en zorgde voor de 2-1 voorsprong. Maar VVGZ gaf toch nog verzet en het stond weer gelijk. DFC geloofde in de kansen en ging vanaf nu echt goed voetballen. Kevin 2 x , Lars en Joey2 zorgde voor de 6-2 voorsprong met de rust. De trainer had blijkbaar toch moeite het tempo bij te houden haha , want die dacht echt dat de voorsprong kleiner was. Na goed overleg ( lees : de trainer werd terecht gewezen door de spelers haha ) werd besloten de 6-2 aan te houden.

In de rust was het zaak de boel scherp te houden maar ook tijd voor de complimenten aan het team.Want er werd heel goed geluisterd en gespeeld.

Joey 1 had in de rust blijkbaar besloten om de vaste plek achterin eens te gaan verlaten in de tweede helft , en gezien de stand kon het ook. Met 2 doelpunten ,waarvan een mooie solo langs alle spelers en keeper , was de stand op 8-2 gekomen.Kevin ( 3 x ) en Lars brachten de stand op 12-2 , maar het laatste woord was voor VVGZ , 12-3 eindstand.

Dat er veel gescoord werd was leuk ,maar de trainer had dingen gezien de veel belangrijker waren. Samenspel , overspelen , hard werken, wat een genot.

Maar het mooiste om te zien vandaag , wat er afgelopen donderdag op de training is geoefend , komt er vandaag uit. Bal stoppen , kappen , wegdraaien naar de andere kant. En je ben vrij van je tegenstander en op weg naar het doel.

WAT EEN SUPER GEVOEL IS DAT OM TE ZIEN, OEFENING BAART KUNST !!!   De overwinning was verdiend , maar de inzet en strijd , de wil om voor elkaar te werken , dat is wellicht nog mooier om te zien. 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com