JO8-2 toont 2 gezichten maar verliest helaas

18 november 2018 618x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 toont 2 gezichten maar verliest helaas

Nu de sint weer in het land is , gaat het voetbal wel eens mis. Want in deze tijd zitten er pepernoten in de oren , waardoor de jo8-2 slechter gaat horen. Ze zijn dan drukker dan normaal , en maken veel te veel kabaal. Met als slechte resultaat ,dat de wedstrijd onderuit gaat !!

Helaas werd er vandaag verloren van Heerjansdam en dat was misschien niet nodig. Want vanaf het begin zat DFC nog wel in de wedstrijd en kregen wij als eerste de kansen ,maar die gingen er niet in. En ja hoor , de bekende voetbal wet ,dan scoort de tegenstander wel en was het 0-1.Kevin deed al snel iets terug door de 1-1 te scoren ,maar vanaf dat moment konden de coaches roepen wat ze wilden , er werd niet meer geluisterd. En als je niet luister naar de trainers ,dan kan het gebeuren dat je opeens 1-3 achter staat. Op slag van rust scoorde Kevin nog wel de 2-3 en hadden we nog hoop dat we de tweede helft gelijk konden komen.

In de rust had de trainer een duidelijk verhaal , want zoals het nu ging is iets waar hij van baal. We kunnen zoveel beter spelen , maar nu liepen we toch echt te vervelen. Als we nog iets wilden proberen , zal het tij snel moeten gaan keren. Dus doe de tweede helft beter je best ,en dan zien wel wat rest.

De tweede helft werd er beter geluisterd en toonde de JO8-2 karakter. We gingen volop zoek naar de gelijkmaker en waren de hele tweede helft de betere ploeg.Maar de keeper van Heerjansdam had een goede dag ,want die pakte echt wel een paar mooie ballen hoor. Wat we ook probeerden , de bal wou er niet in helaas.Dat Heerjansdam op het einde dan nog de 2-4 maakte was zuur. Maar het moet gezegd worden , de tweede helft werd er volop strijd geleverd en dat is ook wat waard.

Als we voortaan scherper beginnen , hebben we meer kans op te winnen. Nu moest de trainer in de rust een beetje boos zijn , en dat is toch voor iedereen niet fijn. Laten we hier dan maar goed van leren , zodat we het volgende week gelijk goed gaan proberen.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com