Jo17 verliest weer

26 november 2018 1216x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jo17 verliest weer

24-11-2018
GSC 17/1 – DFC 17/1

Opdracht : Ons huid zo duur mogelijk verkopen tegen de koploper en wie weet …….. .

Dat de tegenstanders deze stukjes ook lezen en zich zo op de wedstrijd tegen ons proberen voor te bereiden , vind ik niet erg . Het doel van opleiden in mijn ogen is , buiten individueel en als team beter te worden , dat de boys het voetbal gaan zien ! Zelf oplossingen te vinden om de tegenstander te bestrijden en van je fouten te leren !

De eerste helft : Vanaf het begin een gelijkopgaande wedstrijd . GSC voetballend wat beter , wij fysiek sterker en mentaal beter ! Omdat wij fysiek sterker zijn had hun trainer zijn elftal de opdracht gegeven om tussen de linies te gaan bewegen en uit de duels te blijven ! Dit te zien en op te anticiperen vonden onze boys lastig en waren daarom regelmatig te laat . Echter grote kansen uit dit overwicht werden niet gecreëerd . De eerste echte grote kans was voor ons ! Nick kapte zich vrij , komt alleen voor hun keeper , maar moet helaas met zijn chocolade been schieten en de keeper houdt hem ! Dat je tegen zulke ploegen dit soort kansen moet benutten en zo weinig mogelijk moet weggegeven , werd even later pijnlijk duidelijk ! Binnen 4 minuten worden er twee enorme fouten achterin gemaakt en ineens ipv dat je 0-1 voor moet staan , sta je ineens 2-0 achter ! Daarna weer gelijkopgaand en met deze stand werd ook de rust bereikt .

In de rust de boel weer op scherp gezet , er is hier echtwel iets te halen !

De tweede helft : Wat schetst onze verbazing ? Ipv scherp te starten liggen er binnen 4 minuten weer 2 doelpunten in , 4-0 ! Dat dit puur de focus is , laat de volgende 35 minuten zien . Een gelijkopgaande wedstrijd met mogelijkheden aan beide kanten . Gescoord wordt er niet meer , eindstand 4-0 .

Conclusie : niet van de fouten geleerd , te makkelijk worden er doelpunten weggegeven !
Aan de inzet ligt het niet , maar aan inzicht en elke week de drive op te kunnen brengen om met zijn allen een goed resultaat neer te zetten !
Jammer deze laatste 2 wedstrijden , nu de taak het weer op te pakken , de resterende wedstrijden te winnen en als 3de te eindigen , waar we thuis horen op de ranglijst !
Marciano en Yoeri van 016/1 bedankt dat jullie met ons mee wilden doen , het gaat een stuk sneller en feller bij ons , maar jullie hebben je best gedaan ! Een leerproces waar je alleen maar beter van wordt !
De rest tot dinsdag !

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com