Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | Jo17 verliest weer
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

Jo17 verliest weer

26 november 2018 1048x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jo17 verliest weer

24-11-2018
GSC 17/1 – DFC 17/1

Opdracht : Ons huid zo duur mogelijk verkopen tegen de koploper en wie weet …….. .

Dat de tegenstanders deze stukjes ook lezen en zich zo op de wedstrijd tegen ons proberen voor te bereiden , vind ik niet erg . Het doel van opleiden in mijn ogen is , buiten individueel en als team beter te worden , dat de boys het voetbal gaan zien ! Zelf oplossingen te vinden om de tegenstander te bestrijden en van je fouten te leren !

De eerste helft : Vanaf het begin een gelijkopgaande wedstrijd . GSC voetballend wat beter , wij fysiek sterker en mentaal beter ! Omdat wij fysiek sterker zijn had hun trainer zijn elftal de opdracht gegeven om tussen de linies te gaan bewegen en uit de duels te blijven ! Dit te zien en op te anticiperen vonden onze boys lastig en waren daarom regelmatig te laat . Echter grote kansen uit dit overwicht werden niet gecreëerd . De eerste echte grote kans was voor ons ! Nick kapte zich vrij , komt alleen voor hun keeper , maar moet helaas met zijn chocolade been schieten en de keeper houdt hem ! Dat je tegen zulke ploegen dit soort kansen moet benutten en zo weinig mogelijk moet weggegeven , werd even later pijnlijk duidelijk ! Binnen 4 minuten worden er twee enorme fouten achterin gemaakt en ineens ipv dat je 0-1 voor moet staan , sta je ineens 2-0 achter ! Daarna weer gelijkopgaand en met deze stand werd ook de rust bereikt .

In de rust de boel weer op scherp gezet , er is hier echtwel iets te halen !

De tweede helft : Wat schetst onze verbazing ? Ipv scherp te starten liggen er binnen 4 minuten weer 2 doelpunten in , 4-0 ! Dat dit puur de focus is , laat de volgende 35 minuten zien . Een gelijkopgaande wedstrijd met mogelijkheden aan beide kanten . Gescoord wordt er niet meer , eindstand 4-0 .

Conclusie : niet van de fouten geleerd , te makkelijk worden er doelpunten weggegeven !
Aan de inzet ligt het niet , maar aan inzicht en elke week de drive op te kunnen brengen om met zijn allen een goed resultaat neer te zetten !
Jammer deze laatste 2 wedstrijden , nu de taak het weer op te pakken , de resterende wedstrijden te winnen en als 3de te eindigen , waar we thuis horen op de ranglijst !
Marciano en Yoeri van 016/1 bedankt dat jullie met ons mee wilden doen , het gaat een stuk sneller en feller bij ons , maar jullie hebben je best gedaan ! Een leerproces waar je alleen maar beter van wordt !
De rest tot dinsdag !

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com