Jo17 verliest el classico

19 november 2018 1186x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jo17 verliest el classico

17-11-2018
DFC 17/1 – EBOH 17/1

De vraag was hoe pakte onze boys het weer op ! En dan tegen een directe concurrent , die een paar goede spelers heeft !

De eerste helft : Antwoord op die vraag luidde NIET !! Waar ik ze al voor gewaarschuwd had , dat de linksback in ging schuiven en zo een man meer situatie creërde , zo gebeurde het ook . Als je dan niet mee verdedigd , kom je overal te laat ! En werden we met simpel maar doeltreffend inspelen – kaatsen – doorlopen – inspelen – kaatsen – steekpass regelmatig van het kastje naar de muur gestuurd ! En als we dan ook nog kinderlijk doelpunten weg gaan geven , was het voor Pat en mij al snel duidelijk . Het ging hem vandaag niet worden ! Wij konden de inzet van de afgelopen 2 maanden niet opbrengen , zij waren een stuk feller , ruststand 0-3 .

De tweede helft : Na een paar omzettingen te hebben gedaan en de inzet omhoog , kwamen we beter in de wedstrijd . Er ontstond een gelijkwaardige 2de helft , zij misschien nog een tikkie beter , maar we deden aardig mee . Toen zij in eigen doel schoten , waardoor de stand 1-3 werd en we dachten we gaan het nog proberen , vond hun trainer het wel welletjes en wisselde zijn 2 mindere die hij na de rust had laten invallen , omdat hij niet de risico wilde lopen dat wij nog terug zouden komen . Met 2 betere erbij kregen zij iets meer de overhand en nog een grote kans , die er ook inging , eindstand 1-4 !

Conclusie 1 : wij hebben een ploeg die keihard voor elkaar moet werken en vandaaruit gevaarlijk moet worden . Verzaakt er 1 , gaan er te laat naar bed en zeiken we teveel op elkaar , dan zijn we in deze competitie een middelmatig ploegje .

Conclusie 2 : komt moeilijk over mijn lippen ( ben te fanatiek daarvoor ) maar het is maar voetbal ! Er zijn belangrijkere dingen in het leven . Deed ons daarom ook goed dat meer dan de helft er rond half 3 was om mee te werken aan de laatste eerbetoon aan Paul , R.I.P . kerel !!

Dinsdag weer verder , voorbereiden op de clash met koploper GSC !

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com