Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | JO 17 tot het gaatje en op karakter naar de winst
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

JO 17 tot het gaatje en op karakter naar de winst

3 november 2018 1157x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO 17 tot het gaatje en op karakter naar de winst

3-11-2018
De Zwerver 17/1 – DFC 17/1

De vraag of we na deze wedstrijd bovenin mee kunnen blijven doen , was de inzet van deze altijd lastige uitwedstrijd !

Ben afgelopen maandag even bij de wedstrijd van 2 concurrenten wezen kijken en heb het daarna met de trainer van GSC over De Zwerver gehad . Zijn info luidde oa dat er in 30 jaar niks veranderd is daar ! Dus maw geef de beste man niet de kans om de wedstrijd te beïnvloeden !

De eerste helft dan :
Eerlijk is eerlijk de eerste 15 minuten hoefde deze beste man niks te doen . Wij begonnen zwak , of dat nou kwam dat sommigen nog aan de wintertijd moeten wennen , er toch een paar weer te laat zijn gaan pitten of onderschatting , feit is dat het bij ons heel matig was . Met als resultaat dat we na 2x geklungel achterin ook met 2-0 achter stonden !

Eindelijk begonnen we daarna echt van ons af te bijten . Dat we beter werden dan hun kon natuurlijk niet dus onze beste man besloot maar in te grijpen . Terwijl het een overtreding op ons was , gaf hij hem tegen , geel en 10 minuten en natuurlijk bij pubers komt daar een lichte reactie op , dus werd geel gelijk rood . Stonden we dan . 25 minuten gespeeld , 10 man en 2-0 achter !
Waar deze man niet op gerekend had is dat wij een karaktervolle ploeg hebben en dat de mouwen nog eens omhoog gingen . Met een man minder waren wij gevaarlijker en 5 minuten voor de rust werd dit beloond ! Sneltrein Michael ging goed door op een heerlijke pass van Nick en ronde keurig af , 2-1 . Dit was tevens de ruststand .

Zo doorgaan , zelfs met 10 zijn we beter , hou het achterin dicht , we krijgen de kansen echt wel , als het moet gooien we de laatste kwartier alles open om nog een resultaat te boeken , was het advies in de rust .

De tweede helft . Gemotiveerd werd er begonnen . Na 5 minuten werd Max in het strafschopgebied neergetrokken en onze beste man kon niet anders , penalty , Julian , 2-2 . Gesterkt door deze meevaller gingen wij door en met 10 tegen 12 ! bleven wij de betere . Hoho zei onze beste man , dit gaat zomaar niet en hop daar stonden we ineens met 9 ! 10 minuten moesten we zien te overleven en dat lukte behoudens een bal op de lat prima . En zelfs met 9 kregen wij ook kansen . Toen we weer met 10 waren en weer druk konden zetten was daar Julian die de 2-3 in het net liet ploffen ! Zou het dan echt gaan gebeuren ? Nou onze beste man dacht daar anders over ! Met nog 5 minuten te spelen gaf hij een vrije trap terwijl Joël de bal keurig in de 16 hield . Die werd hier zo kwaad over dat hij de bal weg schoot ( wat heb ik nou gezegd , geef de beste man de kans niet ) en hop daar stonden we weer met 9 ! Met Nick in het doel moesten we deze paar minuten overleven en behoudens nog een bal op de lat lukte dit vrij aardig .
De opluchting en blijdschap was bij de boys zo groot ( bij sommigen iets te , maar is dit keer te verklaren ) en toonden de tegenstander en hun supporters zich hele slechte verliezers ! Gelukkig lieten we ons niet provoceren en daarna kei kapot , met muziek en veel gelachen werd dit deze zware overwinning in de kleedkamer gevierd !

Heb het eerder al gezegd , ik heb respect voor de mensen die willen fluiten . Maar die Koekenbakker van vandaag kan beter een andere hobby gaan zoeken ! Gelukkig heeft iedereen zich kunnen inhouden en zo zie je dat met de goede instelling je toch een goede resultaat kan behalen ondanks dat alles en iedereen tegen werkt ! Wij hebben een goede en neutrale scheidsrechter , Peter bedankt tot nu toe maat , en zo hoort het ook ! Laat de boys het samen uitvechten en moge de beste / gelukkigste winnen .
Wens ik iedereen verder nog een fijn weekend en zie jullie dinsdag weer .

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com