JO 17 tot het gaatje en op karakter naar de winst

3 november 2018 1335x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO 17 tot het gaatje en op karakter naar de winst

3-11-2018
De Zwerver 17/1 – DFC 17/1

De vraag of we na deze wedstrijd bovenin mee kunnen blijven doen , was de inzet van deze altijd lastige uitwedstrijd !

Ben afgelopen maandag even bij de wedstrijd van 2 concurrenten wezen kijken en heb het daarna met de trainer van GSC over De Zwerver gehad . Zijn info luidde oa dat er in 30 jaar niks veranderd is daar ! Dus maw geef de beste man niet de kans om de wedstrijd te beïnvloeden !

De eerste helft dan :
Eerlijk is eerlijk de eerste 15 minuten hoefde deze beste man niks te doen . Wij begonnen zwak , of dat nou kwam dat sommigen nog aan de wintertijd moeten wennen , er toch een paar weer te laat zijn gaan pitten of onderschatting , feit is dat het bij ons heel matig was . Met als resultaat dat we na 2x geklungel achterin ook met 2-0 achter stonden !

Eindelijk begonnen we daarna echt van ons af te bijten . Dat we beter werden dan hun kon natuurlijk niet dus onze beste man besloot maar in te grijpen . Terwijl het een overtreding op ons was , gaf hij hem tegen , geel en 10 minuten en natuurlijk bij pubers komt daar een lichte reactie op , dus werd geel gelijk rood . Stonden we dan . 25 minuten gespeeld , 10 man en 2-0 achter !
Waar deze man niet op gerekend had is dat wij een karaktervolle ploeg hebben en dat de mouwen nog eens omhoog gingen . Met een man minder waren wij gevaarlijker en 5 minuten voor de rust werd dit beloond ! Sneltrein Michael ging goed door op een heerlijke pass van Nick en ronde keurig af , 2-1 . Dit was tevens de ruststand .

Zo doorgaan , zelfs met 10 zijn we beter , hou het achterin dicht , we krijgen de kansen echt wel , als het moet gooien we de laatste kwartier alles open om nog een resultaat te boeken , was het advies in de rust .

De tweede helft . Gemotiveerd werd er begonnen . Na 5 minuten werd Max in het strafschopgebied neergetrokken en onze beste man kon niet anders , penalty , Julian , 2-2 . Gesterkt door deze meevaller gingen wij door en met 10 tegen 12 ! bleven wij de betere . Hoho zei onze beste man , dit gaat zomaar niet en hop daar stonden we ineens met 9 ! 10 minuten moesten we zien te overleven en dat lukte behoudens een bal op de lat prima . En zelfs met 9 kregen wij ook kansen . Toen we weer met 10 waren en weer druk konden zetten was daar Julian die de 2-3 in het net liet ploffen ! Zou het dan echt gaan gebeuren ? Nou onze beste man dacht daar anders over ! Met nog 5 minuten te spelen gaf hij een vrije trap terwijl Joël de bal keurig in de 16 hield . Die werd hier zo kwaad over dat hij de bal weg schoot ( wat heb ik nou gezegd , geef de beste man de kans niet ) en hop daar stonden we weer met 9 ! Met Nick in het doel moesten we deze paar minuten overleven en behoudens nog een bal op de lat lukte dit vrij aardig .
De opluchting en blijdschap was bij de boys zo groot ( bij sommigen iets te , maar is dit keer te verklaren ) en toonden de tegenstander en hun supporters zich hele slechte verliezers ! Gelukkig lieten we ons niet provoceren en daarna kei kapot , met muziek en veel gelachen werd dit deze zware overwinning in de kleedkamer gevierd !

Heb het eerder al gezegd , ik heb respect voor de mensen die willen fluiten . Maar die Koekenbakker van vandaag kan beter een andere hobby gaan zoeken ! Gelukkig heeft iedereen zich kunnen inhouden en zo zie je dat met de goede instelling je toch een goede resultaat kan behalen ondanks dat alles en iedereen tegen werkt ! Wij hebben een goede en neutrale scheidsrechter , Peter bedankt tot nu toe maat , en zo hoort het ook ! Laat de boys het samen uitvechten en moge de beste / gelukkigste winnen .
Wens ik iedereen verder nog een fijn weekend en zie jullie dinsdag weer .

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com