DFC wint met 1-2

24 november 2018 878x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC wint met 1-2

DFC doet goede zaken op de ranglijst.

Voor DFC stond vandaag een bezoek aan de Kogelvangers uit Willemstad op de planning. De tegenstander staat onderaan de middenmoot maar DFC was gewaarschuwd.

DFC speelde zeker niet zijn beste westrijd van dit seizoen, maar kwam na 25 minuten spelen wel verdiend op voorsprong door een doelpunt van Danny Jongeneel. Helaas voor DFC was dit niet de ruststand, want tijdens de verplichte 15 minuten pauze stond er 1-1 op het scorebord.

De tweede helft kon DFC qua veldspel niet aantonen dat zij verdiend hoger op de ranglijst staan. Gelukkig was het Rick Baas die de bevrijdende tweede treffer wist te maken en de score op 1-2 wist te brengen. Deze score werd de eindstreep over getrokken en de 3 punten konden mee naar Dordrecht.

Een DFC in betere vorm had de score vandaag duidelijk hoger uit kunnen laten vallen, maar soms lukt niet alles wat je in gedachten heb, en overheerst het lekkere gevoel dat de punten toch mee gaan in de tas.

De overige uitslagen zorgde na afloop wel voor een kleine glimlach, want DFC naderd de top van de ranglijst en Wieldrecht is zelfs in het vizier. De derby over 2 weken heeft dus een hoger belang gekregen hierdoor.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com