DFC JO8-2 haalt flink uit tegen VVGZ

3 november 2018 846x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO8-2 haalt flink uit tegen VVGZ

De boys hadden enkele weken rust gehad ,dus ze waren gretig om het veld in te gaan. Helaas zonder Rosha vandaag die ziek was , de overige 7 waren een kudde jonge veulens die na weken in de stal te hebben gestaan ,weer de wei in mochten. Vooraf wel duidelijk gemaakt dat ze niet naar de rode shirts moesten overspelen ,  want we speelden vandaag in het groen.

In de kleedkamer rustig uitgelegd wat de opstelling was,want we zien nu toch steeds meer een ploeg die vaste vormen gaat krijgen.

Sid was aan de beurt om op doel te staan. Joey 1 en Lars , soms met Damien , begonnen als verdedigers. Joey 2 en Milan op het middenveld , en Kevin als spits.

Vanaf het begin speelde DFC scherp en werd er goed op de positie gespeeld. We hadden afgesproken eerst te zorgen dat we geen tegen doelpunten om de oren zouden krijgen , de kansen voorin komen altijd wel.En dat ging super.Af en toe schoof Lars mee naar voren , en hield Joey 1 de boel achter in de gaten.Het was dan ook Lars die DFC op 1-0 zette. Een mooie aanval met een assist van Joey 2 , zorgde dat Kevin de voorsprong verdubbelde naar 2-0. Damien zag ook zijn kans en poeierde de 3-0 binnen. Af en toe kwam VVGZ in de aanval maar de verdediging stond als een huis. En mocht iemand een keer langs Joey 1 glippen , dan stond Sid op zijn plek in het doel. Op slag van rust scoorde Kevin zijn 2e van de dag en was het 4-0.Tijd voor de siroop.

In de rust werd er duidelijk gemaakt dat we echt heel goed samen speelden. De trainers waren erg tevreden en konden alleen maar zeggen , ga zo door de tweede helft.

Net na de rust is er altijd even een momentje van aftasten. VVGZ zag zijn kans schoon en maakte de 4-1. Even weer wakker worden JO8-2. Kom op , de mouwen opstropen en doorgaan. En dat gebeurde dan ook. We gingen weer verder waar we mee bezig waren. Samen spelen , combineren ,luisteren naar de trainers. We zagen onze kans schoon om heel aanvallend te gaan spelen. Milan scoorde de 5-1. We waren weer op weg naar het goede doel. Joey 2 had super eierkoeken gegeten , en opa en oma waren langs de lijn. Wat doe je dan … je beste wedstrijd spelen zoals je nog nooit gedaan heb. En scoren natuurlijk.Goed doorgaan en niet opgeven en daar was de 6-1 van Joey 2. Kevin maakte het karwei af door nog 2 keer te scoren. Uitslag 8-1 , de winst was binnen.

De uitslag was mooi ,maar wat veel mooier was…. de manier waarop.Wat een genot om te zien dat de boys steeds beter gaan voetballen en ook al echt in een opstelling gaan spelen. Werken voor elkaar , over spelen , combineren , doorzetten. Alles was aanwezig vandaag. SUPER PRESTATIE !!!

En over 2 weken op 17 nov wil de JO8-2 dit graag weer laten zien , U komt tegen zeker ook een keer kijken bij de JO8-2 ?

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com