DFC 4-Dubbeldam 4

27 november 2018 1177x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4-Dubbeldam 4

Afgelopen zaterdag ( 24 nov) stonden de mannen van DFC4 om 14.30 klaar voor de aftrap van hun competitie wedstrijd tegen Dubbeldam4. een team dat 2 jaar geleden de Surifriends van hun kampioenschap afhielden.
Door wat afwezigen moesten de Surifriends het doen met 12 man.

De wedstrijd begon meteen goed voor DFC. In de 6e minuut was het al raak. op aangeven van Daryll kon Randy de 1-0 inschieten. 6 minuten na de openingstreffer mocht Anthony vanuit een vrijetrap ( ca 30 meter)het proberen. de hard genomen vrijetrap werd door de keeper gekeerd maar Daryll reageerde scherp en kon in de rebound de 2-0 scoren. in de 23e minuut stuurde Anthony Dennis vanaf eigen helft weg. deze legde de bal keurig in de voeten van de meegelopen Daryll.3-0. vlak voor de rust begon Jerry vanuit de eigen 16 meter aan een indrukwekkende rush richting de achterlijn van Dubbeldam, waarna hij Daryll in stelling kon brengen. Daryll faalde niet en scoorde zijn hattrick 4-0

De 2e helft was amper begonnen of de bal lag in het net bij DFC. een van richting veranderd schot verdween via de paal in het doel. 4-1. De 2e helft viel op door de vele gemiste kansen, en een paar goede reddingen van stand-in keeper Lars. In de 22e minuut van de 2e helft was het Andy die Anthony alleen voor de keeper zette en de 5-1 op het scorebord bracht. Na een halfuur in de 2e helft was het Randy, die op aangeven van Anthony de 6-1 aantekende. 5 minuten later kwam de eindstand van 6-2 op het score formulier. Door deze overwinning komen de Surifriends op de 2e plaats terecht.

De volgende wedstrijd voor DFC is zaterdag a.s. daar wacht een zware wedstrijd bij en tegen Rijsoord.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com