DFC 1 komt zonder punten naar huis.

3 november 2018 1941x bekeken, 1 reactie »

DFC had vandaag de kans de aansluiting met de kop te kunnen vinden , dan was er wel een driepunter nodig bij de koploper Prinsenland. Helaas voor DFC is er op de terugreis geen plaats voor de punten om mee naar huis te nemen.

Gezien het beeld van de wedstrijd is het ook verwonderlijk dat de winst naar de koploper ging. DFC creëerde weliswaar in de eerste helft niet al te veel kansen, maar was qua veldoverwicht wel de bovenliggende partij. Het overwicht werd niet omgezet in doelpunten en de rust werd met 0-0 bereikt.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Een fout op het middenveld was de inleiding voor de 1-0. In eerste instantie werd de inzet nog gekeerd door Daniël , maar in de rebound was hij kansloos. DFC probeerde nog om het te herstellen maar na 90 minuten waren de kille feiten een 1-0 nederlaag en geen punten vandaag. Bright zag nog een rode kaart en zal volgende week moeten toekijken.

Voorlopig is de middenmoot de positie waarvoor gestreden moet worden.

1 reactie

  1. Hein Westerouen van Meeteren 4 november 2018 om 16:39 -

    Mijn medeleven met het verlies van jullie speler. Ik hoop dat de dader hard en rechtvaardig gestraft wordt. Wat een verdriet.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com