Cees Rombout nieuwe prins Krommediek de 24e.

25 november 2018 1264x bekeken, 1 reactie »
Cees Rombout nieuwe prins Krommediek de 24e.

Zaterdagavond om 23.11uur waren de spots weer gericht op het podium, wie zal de opvolger worden van Eus Heugens? Aller eerst was het de beurt aan Ronald van der Lienden om te voorschijn te komen als de nieuwe Opper van Nar Veure. Deze keuze is gegarandeerd een goede keuze, want als er iemand is die van carnaval houdt, dan is dat Ronald. Het wachten was op het moment supreme, wie o wie staat er zo op het podium?

Het was niemand minder dan Cees Rombout, die als prins Krommediek de 24e stond te stralen. Cees staat wekelijks als trainer van de DFC vrouwen op het veld, maar is ook al heel veel jaren een vaste waarde bij Nar Veure. Na de installatie was daar het moment om zijn vader Maarten op het podium te halen, gekleed in zijn prinsen h. Maarten was in de jaren ’90 Prins Krommediek de 10e. Zodoende ontstond de unieke situatie dat vader en zoon allebei als prins Krommediek de scepter zwaaien bij Nar Veure.

Dit seizoen zal garant staan voor feest en gein. Dat kan je wel aan deze 2 personen overlaten.

1 reactie

  1. Krommediek XIII - Buiten Dienst 25 november 2018 om 16:10 -

    Nar Veure – Proficiat met de geweldige keuze voor deze Toppers met een hoofdletter T ??

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com