Verslag van jo17 , 29 sept + teamfoto

4 oktober 2018 369x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Verslag van jo17 , 29 sept + teamfoto
Verslag van jo17 , 29 sept + teamfoto

29-9-2018 DFC 17/1 – Groot Ammers 17/1

Belangrijk voor vandaag in onze eerste thuiswedstrijd is de 3 punten te pakken om de aansluiting te houden !

De eerste helft waren wij beter ondanks dat er te weinig gevoetbald werd . Het positieve was dat de tegenstander geen enkele kans kreeg ! Daar tegenover kregen wij wat afstand schoten en kwamen we 4 x alleen voor hun keeper ! Alleen maakten we die kansen niet af en stond het bij de rust , ondanks onze overwicht 0-0 .

Positief blijven , onszelf belonen en geconcentreerd blijven verdedigen waren de aanwijzingen in de rust .

In het begin van de tweede helft hetzelfde beeld . De voorsprong bleef maar uit en ja hoor corner tegen . Te laat wordt de posities ingenomen en hun kleinste man mocht tussen 3 man vrij inkoppen , 0-1 .
Geheel onnodig , maar we keken wederom tegen een achterstand aan en de mouwen moesten nog verder omhoog !
De druk werd opgevoerd , kansen gecreëerd , maar de goal bleef uit . Bv na een rush van Danny belandde de bal op de buitenkant van de paal .
Eindelijk na een uur was daar de aansluitingstreffer van Max , 1-1 .
Maar daar waren we nog niet tevreden mee en we gingen door met waar we mee bezig waren , druk zetten en kansen creëren !
Na een opstootje , welke ik niet zag gebeuren omdat ik er met mijn rug naat toe stond , kwam de wil om te winnen nog heftiger naar boven , de 3 punten blijven hier !
En ja , met nog een minuut of 7 te spelen , kwam Stan los van zijn tegenstander en schoot de bal feilloos in het net , 2-1 ! Een goal waarna hij al weken liep te zoeken en die wij zo verdiende !
Dat hij 3 minuten later de wedstrijd op slot kon gooien vergeven we hem . Net als nog 2 andere kansen die niet verzilverd werden .
Zelf kwamen we niet meer in gevaar en werd het eindsignaal bereikt met een 2-1 overwinning !

De opdracht voor volgende week als de derby tegen Oranje Wit op het programma staat is onszelf eerder belonen , kansen benutten en afstand nemen , zodat we de wedstrijd geconcentreerd uit kunnen spelen . Ervoor zorgen dat we niet zoals nu de hele 80 minuten plus blessuretijd vol aan de bak moeten !
Tot dinsdag .

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com