Verslag jo8-2 van 29 sept

4 oktober 2018 731x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Verslag jo8-2 van 29 sept
Verslag jo8-2 van 29 sept

Vandaag eindelijk weer een thuis wedstrijd voor de jo8-2 ,en wel tegen ZBC

Zal ZBC dezelfde leuke tegenstander als verleden jaar zijn ? Gelukkig wel

Want dat was wel een hele leuke en sportieve ploeg met leuke trainers. Maar ook een goede ploeg ,dus we moesten vol aan de bak. Na de uitleg van de trainer zag het er goed uit ,want DFC kwam op 1-0 ,doelpunt ging via de kluts ,wie er gescoord heeft weten we nog steeds niet. Maar DFC dacht er gelijk weer te makkelijk over , want ZBC heeft echt goede spelers hoor. En die moet je niet laten voetballen want dan krijg je een paar doelpunten tegen ,en dat gebeurde dan ook. Want als we niet verdedigen , krjig je de ballen om de oren. Rust en 1-4 achter.

Kom op DFC ,begin eens vanaf het begin scherp zodat we niet elke keer in de rust hetzelfde verhaal hoeven te zeggen.

He he , tweede helft en we zijn weer wakker. Boem ,pats poef , 2 x keer Kevin en de spanning is weer terug 3-4. Maar oh oh , weer vergeten te verdedigen en ZBC pakt de draad weer op. Opeens stond het 3-7 en toen was DFC pas weer aan de beurt , via Kevin werd het nog 4-7. Maar telkens weer vergeten te luisteren naar de aanwijzingen en dat kost je de wedstrijd ,want daar gingen die goede spelers van ZBC weer , en het stond weer 4-9.Lars maakte er nog wel 5-9 van maar het slot was voor ZBC ,5-10

De strafschoppen waren spannend en dat werd gelukkig wel gelijk.

De tegenstander van vandaag was een sportieve ploeg en gewoon beter ,maar als DFC iets beter leert verdedigen ,kunnen we echt wel meedoen in de wedstrijd hoor.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com