Sliedrecht 8- DFC 4

27 oktober 2018 996x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sliedrecht 8- DFC 4

Afgelopen zaterdag ( 27 okt) speelden de mannen van DFC4 uit bij Sliedrecht. de aftrap was om 14.30 uur.
DFC begon meteen goed aan de wedstrijd. het was een afstandsschot van Anthony die op de paal terecht kwam. Daryll reageerde attent en kon de 0-1 in schieten. een kwartier later probeerde Anthony het nog een keer vanaf ca 35 meter. de bal zeilde over de keeper in de kruising. 0-2. 2 minuten voor de rust was het Anthony die vanaf eigen helft maarten wegstuurde. Maarten faalde alleen voor de keeper niet. 0-3.
2e helft. de 2e helft begon niet helemaal zoals verwacht. Aanvoerder Lorenzo viel uit met een hamstring blessure. De verdediging van de Surifriends was meteen even ontregelt. In de 10e minuut ban de 2e helft kwam Sliedrecht terug tot 1-3. Tien minuten na de treffer, kreeg Sliedrecht een penalty na een ongelukkige handsbal. 2-3. de volgende 15 minuten waren erg spannend. kansen voor de Friends en Sliedrecht die de druk opvoerde. In de 40e minuut was het Andy die Daryll aanspeelde. Vanuit een moeilijke hoek knalde hij de 2-4 in. 5 minuten na de bevrijdende voorsprong was het Maarten die Lars aanspeelde. Lars nam de bal mooi mee in de 16 meter en scoorde vanuit weer een moeilijke hoek de 2-5 en tevens eindstand binnen.
Volgende week zaterdag ontvangen de Friends Drechtstreek. aftrap om 14.30 uur

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com