JO8-2 wint na heerlijke pot voetbal

6 oktober 2018 695x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 wint na heerlijke pot voetbal
JO8-2 wint na heerlijke pot voetbal

Het zonnetje schijnt , het veld ligt er keurig bij , de jo8-2 moest vandaag alleen Joey 2 missen , maar voor de rest zag alles er perfect uit voor een heerlijke pot voetbal.

Tegenstander was ASWH ,een gelijkwaardige tegenstander , dus het kon alle kanten op gaan vandaag, DFC begon sterk en we kregen een paar goede kansen ,maar ze gingen er niet in. Niets aan de hand ,gewoon blijven proberen. ASWH probeerde het ook een paar keer , maar de verdediging zat potdicht vandaag. Lars ontpopt zich steeds meer als een verdediger waar je niet zomaar langs komt ,en als dat al lukte , stond Joey vandaag goed opgesteld  in het doel. Kevin moest vandaag ook verdedigen , maar dat is toch niet echt wat hij leuk vind, maar we moeten het allemaal eens proberen. Helaas voor DFC was er een ” Jeroen Zoet ” momentje, de bal viel precies tussen de verdediging en Joey in ,en ASWH stond voor de rust met 1-0 voor.

Rustig de siroop drinken , en de punten op de i zetten in de rust. De kansen komen echt wel , hou het achterin goed dicht !!

Sid en Milan gingen in de tweede helft steeds meer Lars helpen achterin , en Kevin en Damien gingen voorin op jacht. Rosha was de schakel tussen de aanval en verdediging. Op doel gaan de keepers trainingen zichzelf uitbetalen.Want Joey gebruikt steeds meer zijn handen. De tweede helft was hij niet te passeren , een paar hele mooie reddingen zorgde ervoor dat DFC nog steeds in de wedstrijd bleef. DFC kreeg een intrap op eigen helft. Kevin ging al naar voren. Damien heeft de kracht om dit te doen , hij schoot de bal hard naar voren waar Kevin al klaar stond ,en die zorgde voor de 1-1.

Maar ASWH gaf niet op , de verdediging van DFC werd op de proef gesteld. Milan en Sid zorgde er voor dat de mannen van ASWH niet bij Lars in de buurt kwamen , en gebeurde dat wel dan loste Lars het wel op. En als dat ook niet lukte , dook Joey naar elke bal en was klemvast. Met nog een paar minuten te spelen had Joey de bal in zijn handen , hij zag Kevin alweer naar voren lopen , en hij besloot de bal uit te trappen. De bal ging over iedereen heen , en was niet te stoppen , Kevin liep naar doel en boem ,daar was de 1-2 voor DFC !!!  Een assist van de keeper op de spits ,zoiets zie je niet vaak op een voetbalveld.

DFC moest alles tegen houden achterin , kom op , met zijn allen verdedigen en de ballen weg bij het doel. Even volhouden nog en dan kunnen we winnen. De scheids floot , YES , we hebben gewonnen. Goed gespeeld vandaag boys en girl , super goede inzet en ook belangrijk , de oren gebruikt door te luisteren naar de trainers en dan zie je wat er kan gebeuren.

Wat wel zeker de moeite waard is om te vermelden , bij de strafschoppen zorgde de keeper van ASWH er voor dat hij alle strafschoppen van DFC tegenhield of naast keek , goed gedaan van die keeper hoor.

Winst met goed voetbal en samenspel ,TROTS op de jo8-2 vandaag !!  

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com