JO7 scoort weer veel, maar de tegenstander ook

13 oktober 2018 1368x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO7 scoort weer veel, maar de tegenstander ook
JO7 scoort weer veel, maar de tegenstander ook

JO7 moest vandaag vroeg wakker worden , want er moest al vroeg gespeeld worden bij Groote Lindt uit. Gelukkig zijn de jongens elke zaterdag al wakker voor de wekker ,want ze staan te trappelen van ongeduld.

HET IS ZATERDAG , KOM OP WE MOETEN VOETBALLEN  !!!

Dus was de JO7 klaar om te gaan beginnen ,maar Groote Lindt blijkbaar ook.Want de doelpunten vlogen over een weer. Dfc scoorde , Groote Lindt scoorde ,DFC weer , Groote Lindt weer , pfff het was bijna niet bij te houden. Rust en het was 4-5.

De siroop smaakte heerlijk want beide ploegen hadden gestreden als leeuwen de eerste helft.

Hoe zal dan deel 2 er uit zien ?  Nou gewoon hetzelfde haha. Van links naar rechts , en omgekeerd. De toeschouwers leken wel naar een tenniswedstrijd te kijken , doelpunt DFC , doelpunt Groote Lindt. Wat werd er van beide kanten goed gevoetbald. Zowel DFC als Groote Lindt gaven alles wat ze konden , de wedstrijd verdiende het eigenlijk niet dat er een ploeg ging verliezen. Gelukkig gebeurde dat ook niet.

Afloop van de wedstrijd en de score :  8 tegen 8 , beide ploegen een beetje gewonnen.

Nog even snel de penalties , een high five aan de tegenstander en de scheids , en beide ploegen met een goed gevoel van het veld.

Wat kan jeugdvoetbal bij de allerkleinste toch leuk zijn !!! 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com