Jo17 blijft winnen

7 oktober 2018 783x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jo17 blijft winnen

6-10-2018 DFC 17/1 – Oranje Wit 17/3
Een treffen met mijn ploegje van vorig seizoen . Sprake van enige druk , nee joh , ik liep voor de lol al om 0600 uur ijsberent door de kamer ! Ook was ik er nog steeds niet uit hoe te starten vanwege de vele afwezigen op de trainingen deze week . Uiteindelijk een beslissing genomen , aangekleed en hup naar de club .

De eerste helft . De boys het veld in gestuurd met de opdracht dat hun betere 3 kort gedekt moeten worden , zodat ze niet aan voetballen toe kwamen . Om vandaaruit de duels te gaan winnen en de 2de bal en dan zelf gevaar te stichten . Een lichte overwicht ontstond , een paar kansen gecreëerd en uit een van die kansen scoorde Pavel de 1-0 ! Met deze stand werd de rust ook bereikt .

De opdracht voor de 2de helft , hou ze kort en ga zelf meer voetballen !
Amper 10 minuten onderweg stortte de boel als een kaartenhuis in elkaar ! We liepen te sjokken , verdedigde niet of nauwelijks terug en er werd veel te veel ruimte weggegeven ! En ja , dan kunnen onze vrienden van Oranje Wit een leuk potje voetballen ! Zij werden beter en wij steeds minder ! Niet dat wij geen kansen kregen , die helaas mis gingen of slecht uit gespeeld werden , maar de laatste 20 minuten was tegenhouden , overleven en counteren . Onze gasten kregen 3 a 4 dikke kansen , waarvan de laatste een paar minuten voor tijd met een katachtige reactie door Joël gekeerd werd ! Eerlijkheid dient te worden gezegd dat zeker na de 2de helft een 1-1 of 1-2 niet onverdiend zou zijn geweest . Gelukkig voor ons gebeurde dit niet en bleef het bij een 1-0 overwinning van ons !

Blij met de 3 punten , niet met het vertoonde spel van de laatste 25 minuten is de conclusie van deze treffen ! Met 7 punten uit 3 bekerwedstrijden en door , en nu 7 punten uit 3 competitiewedstrijden mag je niet ontevreden zijn . Met de inzet zit het altijd wel goed, maar voetballend moet het stukken beter , daar gaan we dinsdag mee verder !

MOTM was voor mij Michael , die zich op offerde om hun gevaarlijke , snelle rechtsbuiten uit te schakelen en deed dat met verve !! En dat gewoon met goed en scherp verdedigen zonder hem een doodschop te verkopen . Dit deed hij zo goed dat deze rechtsbuiten om een wissel vroeg ! Klasse Mickey , zo hoort het , dat geeft een goed gevoel als je tegenstander het niet meer ziet zitten !

Fijn weekend verder , volgende week wacht Pelikaan , hopelijk weer 3 punten en het zou mooi zijn als we dit behalen met goede pot !

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com