Jo17 bekert verder

21 oktober 2018 901x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jo17 bekert verder
Jo17 bekert verder

20-10-2018
DIA 17/2 – DFC 17/1

Vandaag stond de 2de ronde van de beker op het programma . Een moet is het niet , maar het zou leuk zijn om nog een rondje verder te komen .

De eerste helft begon uitstekend voor ons . In de 3de minuut won Danny een duel op het middenveld en begon aan een rush , waarbij hij 3 tegenstanders passeerde en oog in oog met hun keeper de bal beheerst in de lange hoek schoot , 0-1 !
Ipv de druk op hun te blijven houden en de voorsprong uit te bouwen zodat we een ‘ simpele ‘ wedstrijd konden spelen , lieten we hun na 10 minuten in de wedstrijd komen . Niet dat zij kansen kregen , maar we gaven ze het gevoel dat er wat te halen viel , wat onnodig was , want wij waren vanaf het begin de betere ploeg ! Om dat te compenseren gingen zij er fysiek nog harder tegen aan , regelmatig over de schreef , waarbij de scheidsrechter niet tot nauwelijks ingreep . Bij ons moeten er nog een paar leren niet te reageren en dat er bij voetbal nou eenmaal het eea gebeurd ! Na 10 minuten met een man minder te hebben gespeeld , waarin wij nog steeds de betere ploeg waren , besloot Dyron de wedstrijd nog spannender te maken ! Na een voorzet waarbij hij de bal over de achterlijn of naar de zijlijn kon koppen , dacht hij ik kop hem naar onze gastkeeper Tim terug . Hij deed dit echter veel te hard en kopte de bal zo over Tim de verre kruising in , 1-1 . Verbijsterd stonden wij te kijken dat hij nog zo trots was dat hij zo mooi (tegen)doelpunt had gemaakt ! Jongen je staat daar om de bal weg te werken , niet om de tegenstander te helpen !
Zelf hielpen we een aantal kansen om zeep . Tot 5 minuten voor de rust Max een vrijetrap schitterend
In de bovenhoek joeg , 1-2 , wat tevens de ruststand was .

De bal sneller rond laten gaan en minder met de bal lopen , zodat we uit de duels bleven en minder schoppen kregen , was het advies in de rust .

Dit ging de eerste 5 minuten van de 2de helft goed ,maar daarna lieten we weer de teugels vieren . En als je zelf je kansen niet benut , kun je wachten op een tegenslag ! Dat kwam ook halverwege de 2de helft . Na slordig balverlies en wat gerommel achterin , kwam ineens de bal bij hun rechtsbuiten , die handig wegdraaide en de bal in ons net deponeerde , 2-2 .
Wij probeerden daarna van alles , maar de bal wilde er niet in ! Met nog een paar minuten te spelen waren Pat en ik al overtuigd dat het op strafschoppen uit ging draaien , maar daar was ineens Julian , die een brainwave kreeg . Hij ontfrutseld de bal en schoot deze beheerst in de korte hoek , 2-3 !
In de resterende minuten kregen wij nog een grote kans en zij gingen een keer op Tim af , maar die was op zijn hoede ! Met deze 2-3 werd het einde bereikt en zijn we weer een ronde verder !
Volgende week wacht Drechtstreek in de competitie en gaan we proberen onze ongeslagen status te behouden ! Fijn weekend verder .

P.s. Respect staat bij mij heel hoog en ik heb dus ook heel veel respect dat er mensen zijn die deze wedstrijden willen fluiten . Wij moeten leren dat ondanks dat sommigen zoals die van gisteren erg slecht fluiten , we niet gaan reageren en onszelf uit de wedstrijd gaan praten / spelen ! Incasseren ook al waren sommige overtredingen niet normaal ! Mond houden en niet reageren !

Rest me nog te vermelden dat onze andere gastspeler Yordi van 16/1 zeer verdienstelijk mee speelde , hij behoorde bij de betere deze wedstrijd ! Zelfs hun keeper vond dat en beloonde hem met een aandenken aan deze wedstrijd , nml een aantal afdrukken van zijn noppen in Yordi ’s scheenbeen !! Jammer dat je de wedstrijd hierdoor niet kon afmaken , je was lekker bezig !!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com