DFC selectie teams balen beide van gelijkspel

13 oktober 2018 670x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC selectie teams balen beide van gelijkspel
DFC selectie teams balen beide van gelijkspel

Vandaag moesten beide selectie teams van DFC een uitwedstrijd spelen, DFC 1 uit bij hekkensluiter Noad en DFC 2 uit bij Ameide. Voor zowel DFC 1 als DFC 2 werd gehoopt op een overwinning.

DFC 2 heeft de competitie nog niet de smaak van de winst mogen proeven, maar waren er al een paar keer dichtbij.Steeds worden er voldoende kansen gecreerd , maar niet afgemaakt. Ook de tegendoelpunten vallen soms op de meeste rare momenten  en manieren. De eerste helft vandaag weer het verhaal van de kansen maar niet afmaken , 0-0 met rust.Maar net na rust scoorde Kevin de 0-1.Helaas werd er niet lang genoten van de voorsprong en stond het weer 1-1. Maar DFC 2 stond op ,en was vol overtuigd dat het vandaag wel ging lukken. 1-2 door Mike en 1-3 door Gareth ,met het zich in einde. Maar de tegendoelpunten werden weer weggegeven. 2-3 ,het zal toch zeker weer niet mislukken? Ja dus ,vlak voor het einde viel de 3-3. Ongeloof op ieders gezicht , hoe kon dit gebeuren ? Een punt met een vieze nasmaak.

DFC 1 had tot nu toe wisselde resultaten ,en ieder was het er wel mee eens dat het puntentotaal eigenlijk niet de juiste weergave is van de kracht van dit team. Tegen hekkensluiter Noad ,die nog geen enkel punt had , moest vandaag de winst toch zeker gaan lukken? Nee dus , een slechte wedstrijd van DFC kant en dus geen overwinning maar een saaie 0-0 , zorgde voor een kater. Een puntendeling was niet waarvoor DFC vandaag richting Zeeland was gereisd. Voorlopig moet DFC 1 de blik even niet naar de bovenste plaatsen richten , waar wel op was gehoopt in deze fase van de competitie. Een middenmoot positie , dat is de harde realiteit.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com