DFC JO17 blijft winnen

27 oktober 2018 1322x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO17 blijft winnen
DFC JO17 blijft winnen

DFC17/1- Drechtstreek 17/2

Inzet voor vandaag : ongeslagen blijven en voor 3 dagen ? koploper zijn !

De boys hadden er vandaag , ondanks dat het in het begin miezerde , zin in . Binnen 28! sec lag de 1-0 erin ! Voor de wedstrijd hadden we nog eens duidelijk gemaakt gas te blijven geven als we vlot voor kwamen , dit was niet tegen dovemansoren gezegd , want de ene na de andere aanval volgde zich op ! Een paar kansen gingen er mis , maar ook 2 gingen erin . Na 11 minuten spelen stond het al 3-0 ! En waar normaal het tempo inzakt bleven de boys nu gas geven ! En met goed combinatie voetbal bleven de kansen zich aandienen , terwijl onze tegenstander nauwelijks tot een fatsoenlijke aanval kon komen ! Uit deze kansen voor ons werd nog 2x gescoord , zodat we gingen rusten met een 5-0 voorsprong !

Zo door blijven gaan en aan het doelsaldo werken was het advies in de rust .

De 2de helft verliep zoals 1ste . Wij aanvallen en zij verdedigde ! En zoals je vaak ziet bij zo’n stand dat iedereen voor zichzelf gaat spelen , dat gebeurde maar weinig . Er werden leuke aanvallen opgezet en de kansen werden anderen gegund ! En zo hoort het ook ! Na 10 minuten werd de 6-0 gemaakt ! Helaas stokte het toen een beetje . Na een incident moesten wij de laatste 20 minuten met 10 man afmaken . Maar dat maakte niks uit ! Wij bleven aanvallen en het regende kansen !! Helaas vaak naast , over en op de paal . Nog 1x wisten we het net te vinden , de eindstand werd dus 7-0 . 
Doelpuntenmakers : Julian 2 , Stan Emre Pavel Danny en Winston allen 1x .

Rest te vermelden dat we in de resterende wedstrijden in deze halve competitie naar de uitslagen gekeken een paar favorieten tegen gaan komen , dus we kunnen vanaf nu gaan kijken of we ook bovenin kunnen blijven meedraaien ! 
Fijn weekend verder , dinsdag gaan we ons voorbereiden op de confrontatie met de Zwervers 17/1 .

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com