DFC 1 wint met 3-0 van Halsteren

27 oktober 2018 1390x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 wint met 3-0 van Halsteren
DFC 1 wint met 3-0 van Halsteren

DFC 1 had vandaag de taak om de mooie overwinning van verleden week thuis een vervolg te geven tegen Halsteren.Deze ploeg stond 1 plek onder DFC met 1 punt minder. De winnaar van vandaag loopt dus bij de tegenstander weg.

Beide ploegen lieten de eerste 20 minuten nog niet hun beste spel zien en het tempo lag wat aan de lage kant. DFC had echter wel de kansen ,daar waar Halsteren geen enkele kans liet noteren. Na ongeveer 25 minuten gespeeld te hebben wist Colin Reening een voorzet vanaf de linkerkant met zijn hoofd binnen te werken , en hiermee DFC op de 1-0 voorsprong wist te zetten.Vanaf dat moment trok DFC de regie van de partij naar zich toe.Het gaf zelf geen enkele kans weg en ging op zoek naar de verdubbeling van de stand. Halsteren was duidelijk zoekende en DFC was van plan voor de rust afstand te nemen.Na enkele kansen niet benut te hebben , was er op slag van rust dan toch de 2-0.Wederom Colin Reening met het hoofd , ditmaal na een voorzet van de rechter kant.

De tweede helft was een beeld wat we graag zien aan de Reeweg Oost , een dominante thuisploeg die zijn wil aan de tegenstander oplegt. Het was wachten op het bekende “nekschot ” om de tegenstander definitief uit te schakelen. En dat kwam met de 3-0 door Suayip Yaman. 

DFC wint vandaag verdiend de thuiswedstrijd tegen Halsteren. De ploeg van trainer Danny Slegers kwam gedurende de gehele wedstrijd niet in de problemen. Zoals Danny zelf omschreef ” dik en dik verdiend , geen moment in de problemen geweest “. De score had zelfs nog groter kunnen wezen indien de scherpte voor het doel wat meer had geweest.

Door deze overwinning loopt DFC weg bij de tegenstander van vandaag en vind de aansluiting weer naar de ploegen aan de bovenkant van de ranglijst. Een bewijs dat de ploeg voetballend sterk is en er een hecht team op het veld staat

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com