DFC 1 wint in Klundert.

20 oktober 2018 1133x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 wint in Klundert.
DFC 1 wint in Klundert.

DFC recht de rug en neemt 3 punten mee naar huis.

Na de zeperd van verleden week , gelijkspel tegen de nr laatst , was er veel aan gelegen om vandaag een goed resultaat te behalen. Dat het een uitwedstrijd was tegen de nr 2 in de competitie, klundert , maakt het resultaat extra lekker vandaag. 0-1 winst.

De eerste helft ging gelijk op en beide ploegen hadden op basis van de eerste helft ook geen recht op de voorsprong. De 0-0 ruststand was dus ook een terechte stand na 45 minuten.

De tweede helft was het spel van DFC beter dan de eerste helft. Het resulteerde in de 0-1 voorsprong na een klein kwartier spelen , doelpuntmaker Rik Kramer. De sportieve wedstrijd, de scheidsrechter trok over de gehele wedstrijd 9 gele kaarten door heel precies de regels te volgen maar dat was niet echt nodig , kabbelde rustig voort. DFC vond dat niet erg, want na 90 minuten voetbal was de score 0-1 , met als mooi resultaat dat de 3 punten konden worden ingepakt voor de terugreis naar het eiland van Dordt.

Een goed resultaat waarbij DFC aantoonde dat de wedstrijd van verleden week gewoon een eenmalige zeperd was. De weg omhoog kan weer worden ingezet.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com