DFC 1 vergeet de wedstrijd te beslissen

6 oktober 2018 981x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 vergeet de wedstrijd te beslissen

DFC vergeet zichzelf vandaag te belonen door de winst , die verdiend was , uit handen te geven en met een 1-1 stand van het veld te lopen.

In de eerste helft was de score slechs 1-0 door een benutte strafschop van Rick Kramer. De eerste poging moest over genomen worden maar de tweede poging ging er in. De kansen die dfc had werden niet benut en met minimale voorsprong werd de rust opgezocht.

De tweede helft werd van dfc kant rommeliger maar toch waren er nog kansen om de voorsprong te verdubbelen. Helaas voor dfc kregen de Fendert ook een strafschop. Precies zoals bij dfc in de eerste helft moest de strafschop ook worden overgenomen nadat Daniel deze gestopt had. Poging 2 ging er wel in. Vlak voor tijd was daar dus de gelijkmaker.

Dfc had de wedstrijd eerder in het slot moeten gooien en beslissen. Het missen van die kansen brak dfc uiteindelijk op. Een gelijkspel met een zure nasmaak.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com