13-10-2018 Pelikaan 17/2 – DFC 17/1

13 oktober 2018 758x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 13-10-2018 Pelikaan 17/2 – DFC 17/1

Deze wedstrijd is in een zin samen te vatten : nml de wedstrijd van de gemiste kansen ! 
De eerste helft , de halve kansen en slechte afstandschoten niet meegerekend , telde 8 100 % kansen die allen recht op hun keeper werden geschoten en 2 kopballen over gekopt ! Positief van de eerste helft was wel dat zij nog niet een halve kans kregen , dus achterin stond het goed ! Dat het met de rust nog steeds 0-0 stond , was op zich al een wonder !

Nog meer voetballen , het veld breed houden en onszelf belonen was de peptalk in de rust !

In de tweede helft werd ook meer gevoetbald , maar het duurde zeker nog een kwartier voordat we eindelijk de 0-1 scoorde ! Daarna duurde het weer ruim 10 minuten voordat de 0-2 viel en 5 minuten later de 0-3 !

De tweede helft bracht 12 100% kansen en zij kregen welgeteld 1 kans ! Dus kunnen we kort zijn over deze wedstrijd , redelijk goed gespeeld , maar teveel kansen gemist ! En daarmee maken we het onszelf hartstikke moeilijk !

Wel wordt het voetballend steeds beter , dat uitbouwen en de kansen benutten dat is wat wij nu nog graag willen zien en daar gaan we de komende week weer hard aan werken !

Doelpuntenmakers : Pavel na een fraaie aanval , Stan met een bekeken afstandschot en Nick met de kop na een splijtende voorzet !

Volgende week wacht de volgende ronde in de beker , uit naar Teteringen tegen DIA 17/2 . Het zal mooi wezen als we nog rondje verder kunnen komen , daar gaan we hard aan werken ! Fijn weekend allemaal en tot dinsdag !

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com