JO8-2 voor eerst op groter veld, maar wel winst

2 september 2018 610x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 voor eerst op groter veld, maar wel winst
JO8-2 voor eerst op groter veld, maar wel winst

De jo8-2 is klaar voor het nieuwe seizoen.Na 2 jaar op een klein veldje gespeeld te hebben ,gaan we dit jaar op het grotere veld verder. En met een keeper. Nu word het toch wel echt serieus hoor.

We gaan dan ook met meer spelers tegelijk aan de slag ,dus word de trainers staf ook uitgebreid. Naomi zal dit jaar bij de jo8 haar stage gaan lopen en gaan helpen met de trainingen en de wedstrijden. En als we met keepers gaan spelen is er ook een keepers trainer nodig. Rens gaat dit jaar de keepers onder handen nemen. Arno blijft gewoon als trainer en coach.

Hebben we nog nieuwe spelers erbij ? Ja want aan het eind van het vorig seizoen kwam Joey al meedoen met de trainingen en pas geleden kwam Rosha ook nog erbij. Beide gaan dus vandaag hun debuut maken.

De overige spelers zijn gebleven. Joey en Sid gaan om de beurt keepen. Milan , Lars , Damien en Kevin gaan buffelen op het veld.

Vandaag was Sid een keer uitgeleend aan de jo8-1 en stond Joey op doel. Het was blijkbaar nog even wennen want we kwamen snel op 0-1 achterstand. Gelukkig is Lars er altijd als de kippen bij om de bal in het net te schoppen. De stand was weer gelijk 1-1. VVGZ was ook een leuke ploeg en speelden goed want ze namen weer de leiding door de 1-2 te scoren. Maar voor de rust hadden Milan en Kevin het scorebord alweer in DFC voordeel gezet. 3-2 en tijd voor de limonade en een praatje.

Rens stond veel te kijken en gaf Joey een paar goede tips, en Naomi had haar analyse gemaakt en dit besproken met Arno. Die tips werden in de rust besproken.

Na een schitterende corner van Damien nam Kevin de bal vol op de pantoffel en het was 4-2. Damien zelf had het ook naar zijn zin en scoorde de 5-2. VVGZ kreeg de tweede helft een paar goede kansen maar er ging er maar eentje in 5-3. Joey had goed geluisterd naar de tips want de tweede helft  gebruikte hij meer zijn handen ipv zijn voeten en maakte een paar goede reddingen. De verdedigers hielpen hem ook goed , we speelde goed samen. En hoe ging het met onze nieuwelingen? Nou , Joey had de gedachte om bij zijn debuut gelijk maar even te score en zette de 6-3 op het bord. Rosha liep veel vrij en heeft veel loopvermogen. Helaas kreeg zij nog niet altijd de bal. Overspelen in de aanval moeten we dus nog eens extra gaan oefenen op de trainingen.

De strafschoppen dreigde we te gaan verliezen, maar opeens pakte Joey er een paar en konden de andere de stand gelijk trekken met de strafschoppen.

Al met al een geslaagd debuut op het grote veld. Deze week goed oefenen op de training met overspelen want de snelheid van Rosha kunnen we beter gaan benutten.Dat word ons geheime wapen de komende wedstrijden.

Volgende week gaan we de verre uitwedstrijd spelen tegen RCD. Gezien de lange reistijd word er overwogen om een mini trainigskamp te beleggen en te overnachten in een hotel. Dit gaan we eens goed bespreken.

Eerste wedstrijd op het grote veld en de eerste overwinning , klasse team.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com