JO8-2 toont karakter en vechtlust

15 september 2018 598x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 toont karakter en vechtlust
JO8-2 toont karakter en vechtlust

Vandaag de derde wedstrijd voor de beker  ,uit bij Oranje Wit. Na 1 winst en 1 verlies partij , konden we gewoon vandaag vrij voetballen, en Oranje Wit was daar een leuke tegenstander voor.

Nieuw vanaf vandaag was dat vooraf de wedstrijd een soort tekenbord word gebruikt , want misschien maakt dit het iets makkelijker om te begrijpen wat de trainer zeg. De oren werden nagekeken of er deze week geen poep in zat , en ze waren schoon. Dus konden we beginnen aan de partij.

Al snel bleek dat de tegenpartij een hele goede speler had , pfff hoe moesten we die stoppen vandaag? Achterin stond Sid tussen de palen en Joey 1 als een ouderwetse verdediger achterin. Daarvoor stonden Damien en Joey 2 , Lars en Kevin net daarvoor.Langs de lijn Milan en Rosha onze speciale wapens om in te vallen.Want iedereen speelt even veel bij de JO8-2

De taak vandaag was te zorgen dat we geen doelpunten tegen kregen , en dan vanzelf wel zien of wij konden scoren. En dat werkte , want de spelers begrepen wat de trainer had getekend en luisterden perfect. Wat een verschil met de week daarvoor. Maar die ene speler was wel erg goed zeg , en DFC kwam met 2-0 achter. 

In de rust vertelde de trainer hoe trots hij was op de groep omdat ze zo goed hun best deden. Kom op DFC , wij kunnen ook scoren in de tweede helft.

En dat gebeurde dus ook. Een hele mooie aanval vanaf de zijkant , waarbij de bal goed werd overgespeeld , kwam bij Damien terecht en BOEM , de 2-1 lag er in.  DFC werd aanvallend sterker en sterker en gaf achterin niets meer weg.Het wachten was eigenlijk op de gelijkmaker. Schot naast ,redding keeper , potverdorie die bal wil er niet in. Wat we ook probeerden. En dan zal je net zien , als het bij ons niet lukt gaat het bij de tegenstander wel. We stonden met 4-1 achter maar een gelijkspel was zeker verdiend.De ploeg had keihard gestreden en was moe. Dus dat Oranje Wit nog 2 keer scoorde en dus met 4-1 won ,  het was DFC niet kwalijk te nemen.

Strijd , goed luisteren ,vechtlust en inzet.

Zo zie je maar ,verliezen kan gebeuren en op deze manier is het niet erg. Super goede wedstrijd ,en op naar volgende week.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com