jo8-2 krijg lesje effectiviteit van de buren rcd

8 september 2018 594x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor jo8-2 krijg lesje effectiviteit van de buren rcd
jo8-2 krijg lesje effectiviteit van de buren rcd

Vandaag de verre uitwedstrijd tegen RCD , een ploeg die we nog kennen van verleden jaar en waarvan we wisten dat ze goed konden voetballen. Hoe gingen we dit aanpakken ? Door je best te doen en goed te luisteren naar de trainers Arno en Rens. Voor de wedstrijd werd vooral het luisteren nog goed besproken , luister naar de trainers langs de kant.

We gaan het veld op ,klaar voor de strijd. Tenminste dat dachten we langs de kant.Want in het veld stonden 6 spelers die bij de aftrap gelijk waren vergeten wat er vooraf werd gezegd, luisteren naar de trainers !!

Aan alle kanten werden we weggespeeld, wat we langs de kant ook probeerden met coachen. Bijna niemand lette op en er werd niet verdedigd.Open huis voor het doel van DFC. Voor we het wisten stonden we 4-0 achter. Gelukkig hebben we dit seizoen een timeout en daar werd naar uitgekeken. Het hielp een beetje want Milan scoorde daarna de 4-1.Maar daar gingen we weer , alle kanten oplopen behalve de goede. De rust werd gehaald met een 6-1 achterstand.

Limonade siroop en een peptalk. Zal dat dan helpen ? Want we kunnen zoveel beter. Kom op DFC JO8-2

En ja hoor. RCD wist niet wat er gebeurde. DFC gaf gas en ging luisteren. De ploeg ging aanvallen en ook goed verdedigen.Damien en Kevin maakte er 6-3 van. RCD stond erbij en keek ernaar. Zal DFC terug komen in de wedstrijd ? Helaas , niet dus. Want de oren gingen weer dicht en het luisteren was maar voor korte duur. RCD pikte de draad weer op en begon weer met scoren. Pas bij de 10-3 maakte Kevin nog een keer een doelpunt om de eindstand op 10-4 te zetten.

RCD was gewoon een sterke tegenstander , maar met goed luisteren had er zeker 5 doelpunten voorkomen kunnen worden , en dat is toch wel zuur.

De strafschoppen werd een gelijke stand.

Volgende week wellicht met een headset het veld in , zodat de coaches heel de tijd kunnen doorgeven dat ze moeten luisteren ???

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com