JO7 wint in allereerste wedstrijd

8 september 2018 1656x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO7 wint in allereerste wedstrijd
JO7 wint in allereerste wedstrijd

8 sept 2018 ,  9.30 uur  ,  rood omcirkelt op de kalender bij velen. De dag dat het allemaal gaat gebeuren. 2 jaar voorbereiding is er aan vooraf gegaan, vele uren op het veld bij de kabouter trainers Dennis en Jordy. Slecht weer geen probleem , de zaal in en trainen.Want 8 sept 2018 kwam in de buurt. Iedereen was er klaar voor vandaag: 

DFC JO7 MAAKT ZIJN DEBUUT , DE ALLEREERSTE PARTIJ VOOR DEZE KANJERS 

De spelers hadden allemaal een speciaal nieuw tenue gekregen. Geen enkel ander team heeft dit tenue. De JO7 moet er natuurlijk goed verzorgd uit zien bij hun debuut.

Trainer Fred had de afgelopen weken op de training de punten op de i gezet , nu was het aan leider Michael om de JO7 te begeleiden op zaterdag. Al vroeg waren de eerste spelers al bij DFC. Wat hadden ze er zin in.

Vooraf de team foto, de grootste glimlach kwam bij iedere speler op het gezicht.

En toen de aftrap , tegenstander was Wieldrecht. Stonden de spelers strak van de spanning of gingen ze gewoon aan de slag ? DFC liet zien wat ze in al die uren trainen hadden geleerd, voetballen en scoren.

Want in je allereerste wedstrijd ooit winnen met 10-3 ,het zal je maar gebeuren. Wat een kanjers zijn de spelers van DFC JO7.

Super trots stonden de papa’s , mama’s , opa’s en oma’s langs de lijn. Te kijken naar de nieuwe toekomst van DFC en wie weet van het Nederlands elftal. Als ze zo doorgaan kan het niet lang meer duren voordat bondscoach Ronald Koeman zelf de spelers komt bekijken.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com