JO17 speelt gelijk

8 september 2018 539x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO17 speelt gelijk

Door de ogen van trainer Fred Hessler

 

Vandaag stond onze 2e bekerwedstrijd op het programma . De eerste helft waren wij de bovenliggende partij . Het was fijn om te zien dat er meer voetbal in komt . We probeerden nu minder de lange bal te spelen en meer via het middenveld de aanval te zoeken . Het tandem Winston en Luca liep de eerste helft lekker , geregeld kwamen ze er aan de rechterkant via een een -tweetje door , helaas werden we uit die voorzetten niet gevaarlijk . Wel creëerden we een 5 tal kansen en een paar afstandsschoten , maar hier werd ook niet uit gescoord . De tegenstander was een voetballende ploeg met een snelle spits . We hadden ze goed in bedwang , een keer kwam hun spits en een op een met Joël , maar schoot gelukkig naast . De ruststand was derhalve 0-0 .

Na wat aanwijzingen en de opdracht om vooral zo door te gaan , gingen we vol goede moed de tweede helft in . Tot onze verbazing waren onze boys na het beginsignaal de draad ineens kwijt ! We gaven teveel ruimte weg , wat je bij een voetballende ploeg juist niet moet doen en zelf waren we minder gevaarlijk . Na wat waarschuwingen kregen we in de 60ste minuut de deksel op ons neus ! Na slecht verdedigen door de halve ploeg , kwam de bal bij een vrij staande speler van hun terecht en die zei dank je wel en schoot de bal tegen de touwen , 0-1 ! Ipv voor te moeten staan , moesten we nu deze achterstand zien om te buigen ! Met Pavel er terug in en het systeem te veranderen naar 4-3-3 probeerden we met wat directer spel de aansluitingstreffer te maken . Vaak kwam de voorzet of de laatste pass niet aan en de kansen die we wel kregen gingen mis ! Totdat Julian ( eindelijk ) goed druk zette , de bal ontfutselde en de bal tegen de touwen joeg , 1-1 ! In de resterende 7 minuten werd er door beide ploegen goed verdedigd en geen kansen meer gecreëerd , eindstand 1-1 !

Conclusie na deze wedstrijd : een helft werd er leuk gevoetbald , 20 minuten waren we de weg kwijt en laatste 20 minuten gingen de mouwen nogmaals omhoog ! Op de inzet was wederom niks aan te merken , er komt steeds meer voetbal in de ploeg en we laten onze kop niet zakken bij een tegenslag ! Ik ben daarom zeker niet ontevreden met deze resultaat !

Volgende week wacht thuis de 3e bekerwedstrijd , de ‘ finale ‘ in deze poule ! Wij hebben nu 4 punten en onze vrienden uit Moerdijk 6 , dus onze doel om een ronde in de beker verder te komen kan nog steeds ! Van de week gaan we daarom hard aan de slag om klaar te zijn voor deze wedstrijd ! Eerst maar genieten van de rest van het weekend , veel plezier allemaal , tot dinsdag !

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com