JO17 pakt de winst

2 september 2018 502x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO17 pakt de winst

Door de ogen van de nieuwe trainer van de JO17 Fred Hessler , die dit jaar een duo vormt met Patrick vd Wetering.

Na lang wikken en wegen of ik zou stoppen , doorgaan bij Oranje Wit of een nieuwe uitdaging aan te gaan , is mijn keuze het laatste geworden , DFC 017/1 .

18 augustus zijn we begonnen met trainen en na wat aanvangsproblemen zoals een leegloop bij de 19/1 en dat we tot 1 september niet op de velden mochten , hebben we nu 2 hele leuke weken achter de rug , 2 wedstrijden gespeeld en sta ik volledig achter mijn keuze !

25 augustus OW 17/2 – DFC 17/1 Een oefenwedstrijd tussen een beter voetballend elftal en een fysiek sterkere ploeg . En het feit dat zij al 7x meer getraind hadden een aardige kluif voor ons ! Deze wedstrijd hebben we maar net verloren met 2-1 en de tegendoelpunten waren grote fouten van onszelf , verder was ik zeer content over het verloop en de inzet !

1 september Zwaluwe 17-1 – DFC 17/1 eerste bekerwedstrijd Blij dat we voor het ‘ echie ‘ begonnen , reisden we af naar Lage Zwaluwe . Nog niet onderweg kwamen we erachter dat we een verkeerde tas bij ons hadden en een stukje verder stonden we stil door een eenzijdige ongeluk . Na een wat kortere warming-up begonnen we met 2 spelers erbij van 16/1 aan de wedstrijd . Vanaf het begin waren we de betere partij . De inzet was weer goed en de tegenstander kon ons maar 1 helft bijbenen zonder echt gevaarlijk te worden ! De tweede helft waren wij aan het aanvallen en zij enkel aan het verdedigen ! De wedstrijd werd dan ook meer dan verdiend door ons gewonnen met 0-3 ! Doelpunten gemaakt door Max ( kopbal ) , Joery en Julian .

Tuurlijk gaat niet alles goed en voetballend kunnen we nog grote stappen zetten , maar langzaam zie je het verbeteren en de ( trainings) inzet is top , dus hier zit een tevreden man ! Nu weer lekker 2x trainen en dan volgende week de 2de bekerwedstrijd thuis tegen Madese Boys 17/2 . Fijn weekend verder !

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com