Jo17 gaat verder in beker avontuur.

16 september 2018 502x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jo17 gaat verder in beker avontuur.

15-9-2018 DFC17/1 – ST DHV/TPO/VOV 17/1

Vandaag de 3de tevens laatste bekerwedstrijd in deze poule . Het doel van deze campagne was een ronde overleven , dus moest deze ‘finale’ gewonnen worden .

De 1ste helft . De informatie dat zij veelvuldig de lange bal spelen om van daaruit gevaarlijk te worden , had ons al bereikt . Met Quint en Nick werd de lange spits / aanvoerder uitgeschakeld en de backen Winston en Dyron hadden de vleugelspitsen in hun zak ! Zelf probeerden we te voetballen wat niet lukte , maar de inzet was weer perfect , waardoor we het tempo hoog en de druk er continue op konden houden !
In de 20ste minuut zette Julian goed door en schoot , terwijl hij tegelijkertijd een doodschop kreeg , de bal tegen de touwen , 1-0 ! Zeer verdiend , want we waren de betere .
Dat we moesten opletten , omdat zij door de lucht en met standaard situaties altijd gevaarlijk kunnen zijn , daar kregen we helaas een paar minuten later de rekening voor ! Na een corner konden 3 van onze boys de bal weg roeien , maar wat ze aan het doen waren weet ik niet , de bal kwam nog geen 3 meter weg ! Dus net als vorige week zei de tegenstander dank je wel , 1-1 !
Gelukkig gingen de koppies niet omlaag en pakten we het weer goed op . Na wat kansen gemist te hebben , zette Pavel na een steekpass goed door en maakte de 2-1 !
Met deze stand werd 5 minuten later ook de rust bereikt .

Na wat bemoedigende aanwijzingen zoals we zijn beter , nog wat rustiger aan de bal , probeer nog meer te voetballen , maak je kansen af , enz , zagen we de 2de helft met veel vertrouwen te gemoed !

De 2de . Nauwelijks begonnen laten we door onoplettendheid een lopende man los , slecht rugdekking gegeven en twijfelde Joel om uit te komen of niet en lag de bal met een lob over hem heen in ons netje ! Vol verbazing en ongeloof zagen wij dit gebeuren en zelfs de tegenstander moesten 10 sec knipperen met hun ogen voor ze door hadden dat ze konden juichen , het stond toch echt 2-2 !

Gelukkig hebben we een karaktervolle ploeg en werden de mouwen nog verder opgestroopt ! De tegenstander werd vast gezet en wij zijn de rest van de tijd aan het aanvallen geweest . Dat we de trainings arbeid steeds meer op het veld terug zien , doet ons deugd ! We zien steeds meer voetbal in de ploeg komen , voorzetten gegeven worden en dat er gecoacht wordt !
Alleen …………. de bal wilde er maar niet in ! Uit aanvallen over meerdere schijven en spelhervattingen ging de bal steeds over , naast , reddingen werden verricht , kopbal onderkant lat , op de paal . Alles kwam langs behalve een doelpunt !
Ik zei al tegen Patrick dat we voor dat weekend een oefenpartner moesten gaan zoeken , het ging niet meer lukken dacht ik .
Maar dat je soms toch krijgt wat je verdient , werd tot ons geluk duidelijk .
Uit een vrije trap vanaf de achterlijn wist Winston ( bijnaam Pinda ) uit de rebound de bevrijdende , zeer verdiende overwinning binnen te schieten , 3-2 !
Een paar minuten later zat de wedstrijd erop en toonde de leiding van hun zich slechte verliezers !

De beker zit er nu even op , wij zijn 1ste geworden in deze poule met 3-7 , dus niks verloren , op zich al een pluim waard ! Dat er steeds meer voetbal in de ploeg komt , er altijd hard gewerkt wordt , de sfeer goed en de mondjes dicht blijven , daar worden wij als leiding heel blij van . Geniet nog van deze zondag en dan zien we jullie dinsdag weer , gaan we ons klaar maken voor de 1ste competitie wedstrijd , gelijk een zware denken wij , uit tegen Groote Lindt 17/1 !

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com