DFC4 begint de competitie met een gelijkspel

24 september 2018 771x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC4 begint de competitie met een gelijkspel

De Surifriends speelden afgelopen zaterdag ( 22 sept) hun 1e wedstrijd van de competitie. In de stromende regen stonden de volgende spelers klaar;
Murat, Patrick, Lorenzo, Brain, Aroen, Germaine, Andy, Dhishan, Daryll, Lars, Anthony, Dennis en Djurmy. Grensrechter Alfons.
De 1e helft begon rommelig en slordig voetbal van de Friends. In de 10e minuut was het Papendrecht die na een “kluts”bal op 0-1 kwam. Langzaam werd het spel van de Friends beter. Na ca 30 minuten was het raak. Anthony kon, op aangeven van Dhishan, de 1-1 binnen koppen. 5 minuten voor de rust dacht Papendrecht op 1-2 te komen. Het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.
De 2e helft was een stuk beter. DFC hield de tegenstander van het doel af en produceerde zelfde aanval op aanval. de stug verdedigende Papendrecht gooide zich voor iedere bal. er waren genoeg kansen voor de mannen van het 4e maar de bal wilde er gewoon niet in.
Volgende wedstrijd van de Surifriends is zaterdag 29 sept. om 12.30 uur is de aftrap bij en tegen Hardinxveld.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com