DFC selectie begint beker avontuur met wisselende resultaten

2 september 2018 1580x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC selectie begint beker avontuur met wisselende resultaten

Zaterdag 1 sept startte na een lange voorbereiding de selectie’s van DFC met hun beker avontuur.

DFC 2 mocht aantreden tegen Oranje Wit 2 , die een paar klasse hoger hun kunsten vertoont. De verwachting dat de tegenstander sterker zal zijn ,kwam dus ook uit. DFC kon qua score nog in de wedstrijd blijven ,maar dat had ook te maken met de tegenstander. Oranje Wit benutte gelukkig voor DFC niet alle kansen. Net voor rust was daar toch de 1-0 voor Oranje Wit en snel na de rust de 2-0. Mike vd Pol scoorde nog de aansluiter en gaf de score een vrolijker beeld. Maar verder dan de 2-1 kwam DFC niet. De 3-1 was het laatste doelpunt van deze beker ontmoeting. Zaterdag 8 sept is de tweede beker wedstrijd voor de ploeg van Leon vd Sluijs ,thuis om 12 uur tegen VVAC 2.

DFC 1 trad op eigen veld aan tegen de over buurman Emma. DFC had een goede voorbereiding achter de rug. De verwachting voor deze wedstrijd was een winst partij voor de ploeg van Dannie Slegers. Al was het maar om het feit dat DFC hoger speelt dan de tegenstander. In de eerste helft was echter wel de hulp van Emma nodig om de 1-0 te noteren. Een eigen doelpunt zorgde voor de voorsprong van DFC. De tweede helft was scoorde DFC 2 x vlak achter elkaar. Bright wist de 2-0 en de 3-0 te maken en zodoende de winst partij veilig te stellen. Zaterdag 8 sept is de tweede beker wedstrijd , de strijd van de Reeweg Oost staat dan op het programma. Om 13.00 uur zal de bal gaan rollen bij de buurman RCD. Welke ploeg mag zich weer een jaar lang de heerser van het sportpark noemen?

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com