Dfc jo17 behaalt punt bij seizoen opening

22 september 2018 550x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Dfc jo17 behaalt punt bij seizoen opening

22-9-2018 Groote Lindt 17/1 – DFC 17/1
De eerste competitiewedstrijd uit in Zwijndrecht , het doel van vandaag een goede start maken in deze competitie . Vanaf minuut 1 een box to box gevecht zonder dat beide kanten echt gevaarlijk werden . Verbijsterd waren we dan ook dat we in de 20ste minuut door een curieus eigen doelpunt achter kwamen ! Bij ons waren er een paar boys die schijnbaar besloten hadden om de wedstrijd wat spannender te maken ! Na die deceptie was eindelijk iedereen wakker en begonnen we druk te zetten wat resulteerde in een paar kleine kansen . Tot in de 30ste minuut Michael goed reageerde op een lange bal , goed gokte dat die gemist werd en de bal feilloos achter hun keeper schoot , 1-1 ! Met deze stand werd zonder al te veel bijzonderheden de rust bereikt .

De 2de helft is kort samen te vatten . Wij hadden het spel en wat kansen en de tegenstander kwam er nauwelijks meer uit . Tot de scheidsrechter na een kwartier dacht ik moet mijn thuis team een handje helpen , anders dan gaat het fout . Hele rare beslissingen volgde . Een speler van ons werd er 10 minuten uit gestuurd omdat hij even voor de bal ging staan om een snelle spelhervatting tegen te gaan , het ging zelfs bijna zover dat hij de bal er zelf voor hun zou inschieten ! Gelukkig bleven we koel en kwamen we er zonder kleerscheuren van af . De laatste kans was voor ons , maar die ging helaas naast , eindstand 1-1 .

Ik loop al dik 40 jaar op de velden rond , maar ik verwonder mij nog steeds over hoe sommige mensen in elkaar steken ! Een uur lang floot de scheidsrechter prima en besluit dan om hun 12de man te worden , ipv de boys het samen uit te laten vechten , onbegrijpelijk ! Gelukkig heeft het niet geholpen en hielden we een punt aan deze wedstrijd over . Meer was wel mogelijk tegen deze ploeg , maar dan moet wel iedereen gefocust aan de aftrap staan ! Volgende week een nieuwe kans , thuis tegen Groot Ammers 17/1 , fijn weekend verder .

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com