DFC 4 wint van Rijsoord

9 september 2018 913x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 wint van Rijsoord

Afgelopen zaterdag ( 8 sept 2018) speelden de Friends hun 2e wedstrijd in de beker competitie. Om 14.30 was de aftrap op het hoofdveld van DFC.
Spelers die aanwezig waren voor deze wedstrijd;
Murat, Jerry, Mella, Brian, Dennis, Lorenzo, Germaine, Andy, Dhishan, Randy, Anthony, Lars en Aroen.
grensrechter Alfons

De wedstrijd was nauwelijks begonnen ( 3e minuut) of de bal lag al in het doel van Rijsoord. Germaine liep door op een lange bal. De verdediging van Rijsoord kon de bal niet wegwerken. Germaine kon de bal eenvoudig meenemen. Alleen voor de keeper, maakte hij geen fout en schoof de bal beheerst langs de keeper. 7 minuten later, was het Anthony, die op een dieptepass van Lorenzo de ruimte in liep. met een hard en feilloos schot uit een moeilijke hoek tekende hij voor de 2-0. 12 minuten na de 2-0 kwam Rijsoord terug in de wedstrijd. Uit een vrije trap werd rak geschoten. het spelde golfde op en neer. Rijsoord met fysiek sterke jongens kon het spel van de Friends aardig verstoren. in het verloop van de 1e helft was er nog een vrijetrap van Andy, die de keeper knap verwerkte.
de 2e helft was niet veel anders dan de 1e. Rijsoord die met vlagen goed voetbal speelde en de Friends die niet in hun spel kwam. een aantal kansen kwamen er wel. Een shot van Andy net langs de paal en een bal van Dhishan op de lat. De Friends kwamen goed weg bij een kopbal op de lat. In de 2e helft werd niet meer gescoord. De Friends winnen met 2-1. met 6 punten uit 2 wedstrijden staan ze wel op de 1e plaats.
De laatste wedstrijd in de poule fase is zaterdag a.s. om 12.30 uur bij Wieldrecht.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com