DFC 4 pakt de draad weer op

2 september 2018 759x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 pakt de draad weer op

Afgelopen zaterdag (1 sept) zijn de mannen van DFC 4 (Friends) begonnen met hun nieuw beker avontuur.
Op het programma stond de uit wedstrijd tegen Prinsenland4.
Doordat de Friends vorig seizoen kampioen waren geworden, komen we nu uit in de 4e klasse.

voor deze wedstrijd waren de volgende spelers klaar;
Murat, Jerry, Randy, Mella, Winod, Germaine, Daryll, Anthony, Lorenzo, Andy, Dhishan, Brian en Dennis.
grensrechter, Alfons
iedereen was gretig om weer te spelen. dus ruim op tijd stonden de mannen klaar. De scheidsrechter begon dan ook maar 5 minuten eerder.
Vanaf het begin werd de tegenstander onderdruk gezet. dit resulteerde meteen in een aantal kansen. helaas gingen deze er niet in. In de 14e minuut viel Winod geblesseerd uit, na een botsing. meteen na de wissel kon de snelle spits van de tegenstander alleen op de keeper aflopen.1-0. Heel even waren de Friends van slag, maar konden snel weer hun spel oppakken. De bal wilde er gewoon niet in.
De 2e helft werd besloten om op het middenveld nog beter bezet te houden door met 3 verdedigers te gaan spelen en de druk nog hoger te zetten. dit resulteerde meteen in een kansen. Kopbal voorlangs, bal op de paal etc. Pas in de 20e minuut van de 2e helft was het raak. Daryll legde de bal op de rand van de 16 meter klaar voor Anthony, die met buitenkant links de bal in de bovenhoek legde. 1-1. Het bleek de verlossing te zijn. De tegenstander kwam er helemaal niet meer van eigen helft en de Friends gingen opzoek naar de voorsprong. Die kwam er 10 minuten voor tijd. Een schot van Dennis ( buiten de 16) verdween in de uiterste hoek via paal en keeper het doel in. 1-2. In de laatste minuut was het Daryll, die in de 16 van de tegenstander de bal veroverde en tussen 3 man wegdraaide en de 1-3 binnen schoot.
Volgende wedstrijd is zaterdag 8 sept om 14.30 thuis tegen Rijsoord

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com