DFC 2 op karakter naar een gelijkspel

8 september 2018 1442x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 op karakter naar een gelijkspel

Na de nederlaag van verleden week tegen Oranje Wit , stond de ploeg van Leon vd Sluijs vandaag weer tegen een ploeg die hoger ingedeeld staat, VVAC kwam op bezoek aan de Reeweg Oost.

In het eerste deel van de wedstrijd was er weinig van te merken dat VVAC hoger speelt. In tegendeel zelfs,want na 9 minuten was er een bal in de kluts na een voorzet van Sadik , en Mike vd Pol zette DFC op een 1-0 voorsprong. Hetgeen op de ruststand was.

In de tweede helft liet VVAC echter zien waarom zij op een hoger plan acteren en draaide de score om naar een 1-2 in het nadeel van DFC. Op karakter zorgde DFC toch nog voor een verdiend punt en de eindstand van 2-2 was dan ook niet onverdiend.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com