DFC 2 geflatteerd ten onder.

22 september 2018 1329x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 geflatteerd ten onder.

DFC 2 begon de competitie vandaag met een uitbeurt bij de zwerver. Helaas kwam de ploeg van Leon en Martijn met lege handen terug naar de Reeweg Oost.

De 1-0 achterstand komt notabene na een corner van DFC. De corner word afgeslagen en komt over de verdediging heen , de 1 op 1 situatie is een kans voor de spits van de Zwerver die hij niet onbenut laat. Na een korte onderbreking vanwege onweer probeer DFC het spel naar zich toe te trekken. 2 x een te trage opbouw met balverlies in zeer korte tijd zorgt voor de 3-0 achterstand. Dit is ook gelijk de ruststand. De kansen verhouding in de eerste helft was ongeveer 4 tegen 25 , de score helaas 3-0.

In de tweede helft kan DFC het niet meer opbrengen om gas te geven. De 4-0 halverwege is dan ook een feit.  5 min voor het einde volgt zelfs de 5-0 nog. De ere treffer valt vlak voor het einde nog door Mike vd Pol.

Een 5-1 nederlaag , qua score een duidelijk verhaal, maar zeker in de eerste helft niet volgens de verhouding. Licht geflatteerd kan je deze nederlaag dus wel zeker noemen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com