DFC 1 uitgebekerd

15 september 2018 884x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 uitgebekerd
DFC 1 uitgebekerd

DFC 1 wist vandaag precies wat er moest gebeuren om een ronde verder te komen in de beker competitie, winnen van Alblasserdam. Beide ploegen hadden van Emma en RCD gewonnen en moesten dus onderling gaan uitmaken wie er een ronde verder gaat.

De wedstrijd was zeker in de eerste helft aantrekkelijk omdat beide ploegen de weg naar het vijandige doel wisten te vinden  , hetgeen aan beide kanten de nodige kansen opleverden. Tot een score kwam het niet en de ruststand was dezelfde stand als waarmee was begonnen 0-0.

De tweede helft ging op dezelfde manier verder , maar helaas voor de DFC aanhang was het Alblasserdam die de score opende.Een vrije trap kwam voor het DFC doel terecht en een ongelukkige actie zorgde voor de voorsprong van de gasten.

De wedstrijd was hiermee nog niet gelopen want ook DFC slaagde er in om kansen te creeren ,maar helaas zonder het gewenste resultaat. De uitschakeling in de KNVB beker is een feit.

In het beker avontuur van DFC is wel duidelijk geworden dat de selectie er kwalitatief op vooruit is gegaan. Er zit meer voetballend vermogen in het team en dat is een mooie opsteker zo kort voor de start van het nieuwe seizoen.

Volgende week de start van de competitie, uit bij DHV.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com