Anne Evers stelt zich voor als nieuwe voorzitter

2 juli 2018 1654x bekeken, 1 reactie »
Anne Evers stelt zich voor als nieuwe voorzitter

Anne Evers is dus de kersverse nieuwe voorzitter van DFC. Hij is een zeer bekend gezicht binnen onze vereniging en kijkt er erg naar uit om te starten in zijn nieuwe functie.

Anne nam als afsluiting van de ALV de gelegenheid om zijn aantreden te verduidelijken.Zijn allereerst daad was het bedanken van zijn voorganger Annemiek Gottschalk.  Verder dankte hij de leden voor het vertrouwen die hij en het nieuwe bestuur krijgt om DFC te vertegenwoordigen.

Hij kijkt er enorm naar uit de klus op te pakken. Anne is enorm trots op de club DFC en heeft gedurende enkele decennia al meerdere functies binnen de club bekleed. De meest recente is als lid van de technische voetbal commissie senioren , welke hij overigens zal blijven vervullen.

Anne zal het vertrouwen van de leden niet beschamen. Hij staat midden in de club. Van de kinderen van de JO7  tm de senioren. Overal staat Anne langs de lijn en spreekt de mensen aan om hun mening te horen. Hij zal de komende periode nog meer aanwezig zijn binnen de club. 

Als voetballer was hij  al een team speler en ziet de samenwerking met dit nieuwe bestuur als een uitdaging om de club te gaan besturen.

 

1 reactie

  1. J. de Rooij 3 juli 2018 om 11:47 -

    Anne, gefeliciteerd met het voorzitterschap van DFC! Heel veel succes!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com