ALV 2 juli 2018 (2) , jeugdzaken

3 juli 2018 717x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ALV 2 juli 2018 (2) , jeugdzaken

Namens het jeugdbestuur vertelde Eveline in’t Veld de stand van zaken mbt jeugdzaken.

Het leden aantal bij de jeugd is stabiel gebleven. Wel word er een oproep gedaan aan de leden om mee te denken hoe we nieuwe leden kunnen werven. 

Sportief is het een goed seizoen geweest met kampioenschappen bij de JO16 , JO15 en JO13-1. Helaas zal in het nieuwe seizoen de meiden teams op houden te bestaan en zijn de huidige meiden onderverdeeld onder de andere teams zodat ze voor de club behouden blijven. Wel zal er een dames team bijkomen maar die valt onder de senioren.

Het eigen ABC den Hartog jeugdtoernooi was sportief wederom super met dit jaar de winst van de wisselbokaal op vrijdag tijdens de Dordtse Avond. Dit toernooi was mogelijk dankzij de Kreko ( Ron en Edwin ) en onze sponsors.

Het nieuwe seizoen zal er gestart worden met 7 pupillen en 4 junioren teams. En natuurlijk de kabouter groep. Voor de jeugd zijn enkele nieuwe trainers aangesteld. Zo zal Celestino dos Santos de JO19 gaan trainen , Fred Hessler en Patrick vd Wetering samen de JO17 en Enzo gaat zelfs 2 teams trainen, nl de JO16 en JO14 ,die na hun kampioenschap de hoofdklasse in gaan.Tevens zijn we blij dat Albert Louwman weer terug keert bij DFC om de jongere jeugd onder zijn hoede te nemen.

Wel vraag Eveline om vooruit te kijken. Na dit seizoen willen Angelique en Eveline de jeugdzaken overdragen nadat zij zich hier jarenlang voor hebben ingezet.Gezocht word dus naar vers bloed die de jeugdcommissie komt aanvullen. 

De jeugdcommissie wil verder een ieder bedanken die zich afgelopen seizoen heeft ingezet voor de jeugd van DFC en hoopt dat we volgend jaar weer een beroep op U mogen doen.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com