ALV 2 juli 2018 (1)

3 juli 2018 1839x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ALV 2 juli 2018 (1)

De ALV werd vandaag geopend en stond onder leiding van waarnemend voorzitter Ad Heijsman.

Door omstandigheden is deze ALV iets later dan gebruikelijk. Martin van Eijk zal hopelijk op 1 oktober weer terugkeren binnen het bestuur en is gelukkig herstellende. De ALV werd door voldoende leden bezocht zodat we besluiten konden worden genomen.

Enkele jaren geleden heeft het toenmalige Raad van Advies een beleidsplan gemaakt om DFC tijdens het 135 jarig bestaan weer op de kaart te zetten. Met trots kunnen we melden dat die doelstellingen zijn behaald. DFC staat weer op de kaart en we hebben goede jaren achter ons liggen. De doelstelling op voetbalgebied is behaald , we hebben op dit moment meer dan 500 leden ( 530 op 1 juli 2018 ) en ook financieel is alles is balans.

Martin van Eijk heeft dit jaar zijn mijlpaal van 60 jaar lidmaatschap bereikt. Op een nader te benoemen moment zal hier uitgebreid bij stil worden gestaan. Hoofdsponsor ABC den Hartog verhuizingen heeft zijn contract verlengd , als mede ook sponsor Kloens bestratingen.

De loterij commissie heeft het door hun zelf opgelegde doel ruim bereikt. Door de inzet van deze groep is er € 5500 euro opgehaald voor de verbouwing van de keuken , welke snel zal gaan aanvangen. Hulde !!

Arie Delmotte blikt terug op enkele kampioenschappen bij de senioren en prijst hierin het clubgevoel  van de Surinaamse teams. Hun behaalde kampioenschappen werden gevierd met de gehele club. De eerste selectie eindigde na een lange eindsprint mooi in het linkerrijtje en de samenwerking met de tweede selectie is zeer positief.  Op dit moment is de nieuwe indeling voor volgend jaar nog niet vrijgegeven door de KNVB.

Tijdens de ALV is besloten om per heden ook de leden die 25 jaar lid zijn ook te onderscheiden met een speld. De 40 jaar en 60 jaar lid onderscheidingen blijven bestaan.

Ook heeft het bestuur de mening gepeild onder de leden om als club een standpunt in te nemen mbt de voorgestelde plannen van de gemeente om op ons sportpark een koepelvereniging neer te zetten met de andere clubs op het sportpark. De standpunt van de leden zal het bestuur meenemen in hun overleg met de gemeente en de andere clubs en hier word op de najaarsvergadering verder op terug gekomen.

Als afsluiting bedankte Cees Schriek met name Ad en Ger voor hun inzet en eindigt met de mooie woorden dat hij er trots op is om DFC-er te zijn en trots is op dit nieuwe bestuur.

 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com