Opa Jan schiet mooie plaatjes langs de kant

10 juni 2018 840x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Opa Jan schiet mooie plaatjes langs de kant
Opa Jan schiet mooie plaatjes langs de kant

Traditie getrouw regelt onze toernooi directeur Patrick vd Wetering niet alleen ons eigen toernooi , maar ook alle toernooien waar DFC op bezoek gaan worden via Patrick geregeld. 

Zo was de JO13-1 afgelopen zaterdag te gast bij SHO. De strijd om de plekken 1 en 2 ging tussen DFC en IJVV De Zwervers.

En wie stond daar als aandachtig toeschouwer als een echte voetbal opa langs de lijn ? Onze oud voorzitter Jan vd Straaten. Zijn beide kleinzoons spelen bij IJVV De Zwerver. Een mooiere finale kon opa Jan zich dus niet wensen. De club waar zijn trotse kleinzoons spelen tegen de club waar hij jaren lang voorzitter van is geweest , en nog steeds lid van is.

De uiteindelijke winnaar van de tweestrijd werd IJVV De Zwervers en DFC eindigde op een verdienstelijke tweede plek.

Opa Jan nam van de gelegenheid gebruik om van beide teams een gezamenlijke foto te maken. Strijd en sportiviteit tijdens de wedstrijd , verbroedering en sportiviteit na de wedstrijd. Het is een plaatje wat we eigenlijk veel meer zouden moeten zien .Opa Jan begrijp gelukkig nog wel de essentie van dit soort momenten.

Tijdens het toernooi kwam Jan vd Straaten nog vele bekende tegen bij DFC. Gerard Bos ,Erasmus Makatini en Enzo Fortino waren aanwezig en het was een leuk weerzien.

Op de foto ongemerkt nog een mooi moment.In het midden van de foto staan naast elkaar 2 kleinkinderen van echte DFC-ers als tegenstander. De kleinzoon van Jan en Betty vd Straaten staat op de foto naast de kleinzoon van Nico en Carla de Visser.

Sport verbroedert en zo hoort het ook!!

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com