kids entertainment tijdens DFC – ABC den Hartog jeugd toernooi.

6 juni 2018 962x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor kids entertainment tijdens DFC – ABC den Hartog jeugd toernooi.
kids entertainment tijdens DFC – ABC den Hartog jeugd toernooi.

Zoals reeds eerder vermeld , worden de kinderen volop bezig gehouden met entertainment tijdens het DFC – ABC den Hartog jeugdtoernooi.

Als Ron van Halen iets regelt , dan regelt hij het goed natuurlijk. We zetten niet zomaar een springkussen neer , we halen gewoon Clown Marcel om de kinderen te entertainen.    www.clownmarcel.nl

Clown Marcel is geen onbekende in de entertainment wereld , hij heeft in de grootste en beste circussen van Europa gewerkt en samen met Janine komen zij tijdens het  toernooi de kinderen bezig houden. Regelmatig verzorgen zij shows op TV. Dit is echt top entertainment.

Altijd al zin gehad om echte circus acts zelf te doen , clown Marcel regelt dat. Samen met clown Marcel zullen de kinderen echte circus acts gaan doen. En hij neemt niet 1 , maar gewoon 2 springkussens mee.  Om nog meer kleur te geven aan deze dag , tovert hij letterlijk kleur op de gezichten van de kinderen door ze te schminken.  Maar is dat alles ? Nee , tuurlijk niet. Geef Marcel een ballon en hij maakt er iets leuks van voor de kinderen.

Zoals U ziet , doen we er echt alles aan om de kinderen te vermaken tijdens het toernooi , we zien U graag op 15 en 16 juni bij DFC !!

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com