JO7-2 neemt veel zilverwerk mee naar huis

9 juni 2018 565x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO7-2 neemt veel zilverwerk mee naar huis
JO7-2 neemt veel zilverwerk mee naar huis

Vandaag ging de JO7-2 on tour naar Groen Wit in Breda ,voor een toernooi. Het was gelukkig mooi weer dus we hadden er zin in.

Van te voren hadden we al gehoord dat het een leuk en goed georganiseerd toernooi was. Voor de kids was er onbeperkt siroop , ze kregen een ijsje en een pannenkoek. Dus de buikjes werden goed gevuld.

We hadden een sterke poule maar werden toch knap derde vandaag. Begonnen met een gelijkspel ,daarna een nederlaag tegen een hele goede tegenstander en we sloten af met 2 dikke winst partijen. Dit alles was dus goed voor plek 3 en een mooie beker.

Maar die hele grote beker die klaar stond , die ver boven alle andere bekers uitstak , wat zal dat zijn dan? Die was wel heel erg mooi . Dat was dus de sportiviteits prijs , de meest sportieve ploeg van het jo7 en jo8 toernooi mocht deze mee naar huis nemen. Die was wel heel tof.

Hoofd scheidsrechter Mike pakte de beker op en de winnaar was … DFC JO7-2. We waren de winnaar van de grootste beker van het toernooi. Super trots en alle spelers gingen graag met beide bekers op de foto, en ook nog een medaille om de nek.

Moe maar voldaan vertrokken we weer richting Dordrecht. Dit was de laatste wedstrijd op

een klein JO7 veld. Volgende week doen de kanjers nl mee op ons eigen DFC-ABC den Hartog toernooi als een JO8 team , om alvast te wennen voor het nieuwe seizoen.  

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com