JO13-1 Kampioen!

2 juni 2018 1731x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO13-1 Kampioen!
JO13-1 Kampioen!

De JO13-1werd vorige week kampioen in de eerste  klasse ten koste van Groote Lindt, een knappe prestatie. De JO13-1 heeft volgens vele mensen een aardige technische staf. Ik ga de spelers en de staf aan jullie voorstellen: Marcel de coach, Enzo trainer, Lucas zorgt voor het wedstrijd gebeuren, Marco van Pelt de vaste vlagger en Aad van den Boogaard scheidsrechter, meestal.

De spelers: Ensar, zeer betrouwbare keeper. Dit seizoen al vier penalty’s gestopt op belangrijke momenten, top. Onze tweede keeper Rui, ook speelt hij niet altijd, hij is er altijd door weer en wind en klaagt nooit, zeer positief. Goed in uitkomen, top, heel veel respect hiervoor.

Onze laatste man en tevens aanvoerder Ouassim, top altijd op de juiste plaats en een voorbeeld voor ons team: onze tank. Onze voorstopper Marouan: af en toe wat dromerig maar na tien minuten vreet bij de spits op. Altijd 100 procent inzet. Onze rechtsback Ivo staat altijd zijn mannetje versaagd nooit en zeurt ook nooit, een geweldig seizoen gedraaid. Roan onze linksback: geweldige mentaliteit en doorzettingsvermogen, moet wel nog leren koppen 🙂

Dan hebben we onze linksback/linkshalf/linksbuiten Zouhair. Dit seizoen een geweldig seizoen gedraaid, zijn tegenstanders hebben nog slapeloze nachten. Hij wordt een van de beste verdedigers van DFC, hoop ik. Delani op rechtshalf, de stille kracht voor het elftal. Je hoort hem nooit, maar altijd goed voetballend. Jonathan,  middenvelder. Droomt nog te veel. Heeft een hard schot maar moet er meer gebruik van maken. Ayoub, ook middenveld werkt altijd heel hard en doet zijn best, maar  moet conditioneel sterker worden. Dan onze Stefan. Die heeft geen plek in het elftal. Hij heeft alle plekken gehad van laatste man tot spits, het maakt hem niet, hij uit zeurt nooit altijd 100 procent aanwezig. De de laatste paar wedstrijden heel sterk als verdedigende middenvelder, top. Ja dan onze Romario… Alexandre, een geweldenaar op het middenveld altijd aanspeelbaar moppert nooit en een goede instelling, top.

Dan onze voorhoede te beginnen met Sydney  de laatste paar weken zeer op dreef goed storen en veel scoren, maar moet minder naar zijn vader luisteren, dan komt het  goed :-). Een super jongen. Dan hebben we onze Deshawn, loopt sneller dan het geluid, altijd positief en de laatste tijd steeds beter voetballend. Scoort veel. Met wat extra training kan hij de beste spits van DFC worden, top. Ja als laatste onze kleine dribbellaar Noah. Scoort heel veel, super snel, behendig. Hij gaat ons verlaten en gaat  naar FC Dordrecht. Hij moet zijn emoties in bedwang houden en niet laten meeslepen  dan komt hij er wel.

Dit was onze groep dit seizoen. Ik als trainer ben trots op jullie en hoop op een volgend seizoen bij de JO14-1, hopen op hoofdklasse.

Jullie trainer, Enzo

P.s. ik vergeet nog onze trainer van de selectie Danny Slegers, die heel vaak op donderdag een half uurtje training gaf en Danny de Geus die weleens voor mij inviel.  Iedereen bedankt voor een top seizoen!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com