Een terug blik op een succesvol toernooi

17 juni 2018 2629x bekeken, 1 reactie »
Een terug blik op een succesvol toernooi

Zoals op de website al reeds is vermeld , kunnen we terugkijken op een geslaagde editie van het DFC-ABC den Hartog jeugd toernooi 2018.

Maar wat gaat daar een organisatie aan vooraf , waarbij er een leger aan vrijwilligers zich inzetten voor onze club. Het is zeker wel op zijn plaats om hier even bij stil te staan.

De ploegen die allemaal benaderd moeten worden , ga er maar eens aanstaan. Toch is Patrick er al in september mee begonnen en zodoende was het deelnemers veld dit jaar nog groter , een super prestatie. Maar dan moeten ook nog al die schema’s in elkaar worden gezet , en dat doet Patrick ook gewoon.

De dames van de jeugdcommissie , Eveline en Angelique , die de afgelopen weken meer de vrijwilligers van DFC hebben gezien dan hun eigen gezin.

En ook wil hij nooit op de voorgrond treden , maar we doen het nu toch wel. Edwin Groenewoudt , samen met zijn partner in crime Ron van Halen. De heren die verantwoordelijk zijn voor de indeling , uitvoering en aankleding van het foodcourt. En Richard en Dominique die onmisbaar zijn.Wat een positieve reacties zijn er dit weekend geweest over het foodcourt , super heren !!!

De foodcourt is niet mogelijk geweest zonder Mart Kreft van de Ballebak, ivm de tapkar en springkussen. Leo Kegge van Freshpoint ivm Pizzawagen , Mark Korstanje van Wisselaar ivm Slush machines en Bubble waffle , Anco Moeleker ivm leveren van frituren bij elk DFC evenement.

Rene , the voice , Blankenstein. Samen met zijn vrouw Andrea. Praat het hele toernooi aan elkaar ,ook de prijsuitreiking. En Andrea zorgt op de achtergrond dat alle teams op tijd hun elftal foto ontvangen aan het einde van het toernooi. Ricoh die de printer beschikbaar stelde.De foto’s die genomen zijn door Lucas , welke zo goed van kwaliteit zijn dat zelfs een professionele fotograaf om een afdruk kwam vragen. Maar ook de andere 2 fotografen die gedurende het hele toernooi bezig zijn geweest , super.

Alle mensen die op het foodcourt de kramen hebben bemand , thanks. En Marc en Bram die de bevoorrading van het foodcourt hebben gedaan.

De mensen in de kantine , maar zeker Bianca en Bianca ,die 2 dagen in de keuken hebben gestaan.

De EHBO , beveiliging en parkeer assistenten ,geweldig bedankt

De schoonmaakploeg , die steeds weer zorgen voor schone kleedkamers en wc’s.

Zonder scheidsrechters geen wedstrijden ,dus bij deze bedankt voor jullie inzet.

De techniek . Marco , Cor en Peter

De wedstrijd leiding , Rene en Arno. Met assistentie van Marco in de ochtend.

De website en social media, welke voor een positieve uitstraling zorgen voor onze club.

Natuurlijk onze sponsors van het toernooi, want als jullie niet achter ons staan kunnen we geen toernooi organiseren.

En mocht ik mensen vergeten zijn te bedanken ,bij deze hartelijk dank voor jullie inzet.

Onze buren RCD en FC Dordrecht voor het gebuik maken van hun op stallen en materiaal. 

We hopen dat een ieder zich ook weer in 2019 beschikbaar stelt.

 

 

 

1 reactie

  1. J. de Rooij 17 juni 2018 om 21:39 -

    Geweldig gedaan met z’n allen, chapeau voor iedereen die heft meegewerkt aan het slagen van dit evenement. Ik zie op de site dat iedereen wordt bedankt ik.mis de bedank aan de Kreko!??

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com