DFC grote winnaar eigen ABC den Hartog toernooi

16 juni 2018 817x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC grote winnaar eigen ABC den Hartog toernooi
DFC grote winnaar eigen ABC den Hartog toernooi

Na een lange voorbereiding was vandaag dan toch echt de aftrap van het DFC – ABC den Hartog jeugd toernooi.

Traditie getrouw is de vrijdag avond de Dordtse avond ,waaraan uitsluitend Dordtse teams aan mee doen. Vandaag waren dat de teams van GSC/ODS , RCD , SSW en DFC.  De elftallen waren de JO17 , JO15 en JO13.

De resultaten van alle teams worden op vrijdag bij elkaar opgeteld ,want er word gestreden om de DFC- ABC den Hartog wissel bokaal , een bokaal van bijna een meter hoog,waarbij de Champions League gewoon in de schaduw staat.

Het weer werkte mee, het foodcourt op de nieuwe locatie was een schot in de roos , de organisatie was er geheel klaar voor , alles was gereed voor een mooie avond. 

De scheidsrechters van vanavond zagen een sportief toernooi, waarbij GSC/ODS als terechte winnaar van de sportiviteits prijs naar voren mocht komen.Naast een beker was daar ook een stapel pizza’s voor alle teams.

Na afloop werd de stand opgemaakt door de wedstrijd leiding. Op plaats 4 kwam SSW , plaats 3 was voor GSC/ODS .Onze buren van RCD gingen met plaats 2 naar huis. Maar overall winnaar na een sterke reeks was de thuis ploeg DFC.

Uit handen van organisator Patrick vd Wetering en hoofdsponsor Michael Weeda werd de wisselbokaal uitgereikt. 

We mogen met trots terug kijken op de eerste dag van het toernooi.

Morgen dag 2 , we kijken er nu al naar uit !!

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com